Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] PEIYING PY-9904

Car Audio
ODPOWIEDZ
qrs
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] PEIYING PY-9904

Post autor: qrs » 30 lip 2010, 10:32

Poszukuję radia do samochodu o rozmiarze 1 DIN z DVD, możliwością podłączenia kamery i czujników cofania, z wbudowanym systemem GPS oraz 7" ekranem do zastąpienia nim wbudowanego radia Audi Concert.

Znalazłem to: PEIYING PY-9904 (http://www.lechpol.eu/model/py9904) i pojawił się problem, mianowicie panel czołowy radia jest dość znacząco wysunięty poza wnękę i ruchoma atrapa chowająca radio nie domknie się. Można z tym żyć, ale nie do końca odpowiada mi takie rozwiązanie.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
Może jest możliwość zamontowania radia głębiej w otworze?
Ewentualnie może ktoś jest w stanie polecić mi inne radio spełniające powyższe oczekiwania?

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 30 lip 2010, 11:40

qrs, pomysl nad zabudwa 2din.z tego co pamietam ciezko jest wsadzic w to auto inne radio zeby klapka sie zamykala.tzn nie moze takie radio miec galek ani byc zbyt wysuniete.zrob sobie 2 din z ori navi itp.wbrew pozorom nei jest to az takie skomplikowane,moze wyjsc deko drozej niz w tej wersji z peyingiem ale mysle ze warto.podpytaj admina maxa jest na forum w zrob to sam caly opis zabawy z tym.
co do montazu glebiej to pewnie istnieje taka opcja ale nie sprawdzi sie chyba w twoim przypadku.otwierany panel lcd ma to do siebie ze nie jest odsuniety od jednostki zbyt daleko.wiec jesli wsadzisz radio glebiej to jednoczesnie nie otworzysz panela bo bedzie ci wadzil o klapke itp.

qrs
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: qrs » 30 lip 2010, 22:23

właśnie chcę to najmniejszym nakładem czasu i pieniędzy zrobić, wydać max. 2500 zł.
z tym radiem może faktycznie niewypał, szukam dalej innych modeli, rozesłałem zapytanie o ofertę spełniającą moje oczekiwania (jak w 1 poście) do producentów takich jak JVC, Blaupunkt, Kenwood i innych, zobaczymy co będzie z tego :)

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 30 lip 2010, 22:27

qrs, w 2.5k miescisz sie spokojnie chyba w ori...podpytaj naprawde maxa

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja