[A6 C5] Otwieranie bagażnika z pilota
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[A6 C5] Otwieranie bagażnika z pilota
Zauważyłem dziś że z przyczyn niewiadomych niereaguje kompletnie otwieranie klapy bagażnika z pilota (środkowy guzik).
Szyby i cala reszta działa a bagol nie reaguje.co moze byc przyczynął.
Ps.
odrazu pisze ze vag-a niemam.
Ps.
U mnie było podobnie, rozkręciłem tą tapicerke pod trójkątem w bagażniku. Okazało sie ,że taki maly plasticzek sie ułamał który ciągnął silownik od otwierania. Próbowałem sam jakos to zespojić ale nie dawało rady żaden klej. Prędzej czy później sie łamało. Poszedłem do zakładu ktory zajmuje sie spawaniem plastiku i jak reką odjął. Do tej pory jezdze i nic juz prawie rok
No i za taka pierdółke nawet kasy nie chcieli. Więc radze Ci rozkrecic ta tapicerke w klapie bagaznika i popatrzec czy czasem własnie ten plastik nie polamał sie, Jeśli to nie bedzie to to mozliwe ,że kabelki sie przetarły przez otwieranie i zamykanie klapy bagażnika. Pozdrawiam

- Koliber997
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6 C5] Otwieranie bagażnika z pilota
Witam.kylo99 pisze:Zauważyłem dziś że z przyczyn niewiadomych niereaguje kompletnie otwieranie klapy bagażnika z pilota (środkowy guzik).
Ps.
Szyby? W audi jest domykanie szyb z pilota? W poprzednim aucie (omega) mialem taka opcje, ze po przytrzymaniu przycisku "zamkniecia" przez 2sek domykaly sie szyby. W audi probowalem, ale szyby da sie tylka domknac kluczykiem w drzwiach. Macie taka opcje w pilocie?
Pozdraiwam