[A6 C6 2.0 TDI] bluetooth
[A6 C6 2.0 TDI] bluetooth
Witam,
pytanie głupie - ale po czym poznać czy mam bluetooth w aucie?
MMI Hign 2G, jak wchodzę w ustawienia telefonu mogę wpisać kod do bluetooth'a ale jak wyszukuje telefonem niestety nic nie widzę.
Co ciekawe druga dpostępna opcja w ustawieniach telefonu MMI to "kasowanie przypisanych telefonów" bardzo ogólnikowo, nie widzę listy wczęsniej przypisanych telefonów.
Autko ma funkcję komend głosowych
Auto dodatkowo ma w schowku miejsce na telefon"nokia" - więc podłączenie fizyczne.
Jak podłączyć telefon? jak sprawdzić czy jest bluetooth ? ,,,
pytanie głupie - ale po czym poznać czy mam bluetooth w aucie?
MMI Hign 2G, jak wchodzę w ustawienia telefonu mogę wpisać kod do bluetooth'a ale jak wyszukuje telefonem niestety nic nie widzę.
Co ciekawe druga dpostępna opcja w ustawieniach telefonu MMI to "kasowanie przypisanych telefonów" bardzo ogólnikowo, nie widzę listy wczęsniej przypisanych telefonów.
Autko ma funkcję komend głosowych
Auto dodatkowo ma w schowku miejsce na telefon"nokia" - więc podłączenie fizyczne.
Jak podłączyć telefon? jak sprawdzić czy jest bluetooth ? ,,,
- Praulinka
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6 C6 2.0 TDI] bluetooth
Nie bądź taki pewnyeine pisze:Witam,

Ja kupiłem z uchwytem pod Nokię 6310 z podłączeniem fizycznym, a bluetooth'a mam (dzięki Bogu, bo iPhone nie ma uchwytu fizycznego, i musiałbym dokładać).
Jeżeli możesz ustalić PIN w MMI to podejrzewam, że masz bt.
ÂŁączenie po bt w AUDI trochę trwa, mi połączyło telefon w samochodzie długo po tym, jak iPhone znalazł zestaw AUDI, chyba za 3 razem sparowało i do tej pory spokój, działa.
Wykonane upgrade'y:
- lusterko wsteczne fotochrom
- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
- lusterko wsteczne fotochrom

- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
A ma ktoś instrukcje użycia :P MMI Basic. Przeczytałem ten temat i z głupoty poszedłem sprawdzić i połączyłem się z telefonem tylko nie wiem co dalej :P
[ Dodano: 2010-11-24, 15:34 ]
Może mi ktoś powiedzieć jak dodaje się do książki telefonicznej wpisy?
coś mi nie idzie a wkurza mnie jak wyświetla mi się tylko nr.... 
[ Dodano: 2010-11-24, 15:34 ]
Może mi ktoś powiedzieć jak dodaje się do książki telefonicznej wpisy?