A6 C5 2.5 TDI
- mariusz_ziom
- Forum Audi A6 / A7
A6 C5 2.5 TDI
Witam. Dwa lata temu przywiazłem z niemiec miss audi a6 z roku 1998, wyposarzoną w wspaniale pracujący 2.5l silnik diesla o mocy 150km, była jedną z naj ładniejszych. Oczywiście pare żeczy zmodyfikowałem, mianowicie : zakupiłem nowe fele 17" oryginały, zmienione zostały lampy przednie na tuningowe, dołożyłem światła do jazdy dziennej (led), w środku zmieniłem radio z chorus na concert II, no i najważniejsze moim zdaniem dołożyłem spojler na klape bagażnika. W naj bliższym czasie mam zamiar jeszcze pomalować zaciski na czerwono.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
No autko super podoba mi się ta lotka z tyłu właśnie takiej szukam bo nie mam. A co do tych ledów to faktycznie powinieneś cos z nimi zrobić bo psują wizerunek auta takie gadżety w stylu intermarhe czy biedronka podjeżdżają wiejskim tuningiem..... bez obrazy to auto ma klasę nie psuj tego
!

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
- mariusz_ziom
- Forum Audi A6 / A7
smoke, co do lotki polecam aukcje allegro, ale wazne jest abys zwrocil uwage na to z czego jest zrobina taka lotka. Dobrze zeby to nie byl kompozyt poliestrowo-szklany (laminat). ODRADZAM SKLEP NA ALLEGRO "TuningCentrum", poniewaz jak jeszcze nie mialem utworzonego konta kupilem u niego spoiler ktory niepasowal do niczego a jego zapawnienia byly przekonujace pisal ze jast taki jak oryginal itd.
A co do swiatelek mi sie podobaja i to jest najwazniejsze
A co do swiatelek mi sie podobaja i to jest najwazniejsze

- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
- mariusz_ziom
- Forum Audi A6 / A7
witam przepraszam wszystkich że tak długo nie odpowiadałem bo poprostu niemiałem czasu od ostatniej mojej wizyty na tym forum dużo się zmieniło.
piterrr A6 co do ledów to był nie wypał bo były lekko łukowate a płytki w środku z lampkami trzymały sie na słowo chonoru, prawa bardzo szybko sie zmęczyła i przestała świecić.
TPacu z miłą chęcią wstawił bym te fotki ale jest to nie możliwe ponieważ autko zostało sprzedane, lecz zostałem wierny marce i zakupiłem audi a8 1999r. silnik 3,7 <quattro>
wiec tym samym zalogowałem sie na forum audi a8. jeżeli bedziecie chcieli pooglądac autko zapraszam sądze że za niedługo wżuce fotki. znajdziecie bez problemu bo nick jest ten sam.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
[ Dodano: 2011-08-21, 21:55 ]
zapraszam wszystkich do zejestrowania sie na forum http://opolskivag.pl/ oraz na najblizsze zloty i spoty
a tu jest jak obiecalem wczesniej link do mojej szelmy
http://opolskivag.pl/viewtopic.php?f=7&t=87 jeszcze raz serdecznie zapraszam
piterrr A6 co do ledów to był nie wypał bo były lekko łukowate a płytki w środku z lampkami trzymały sie na słowo chonoru, prawa bardzo szybko sie zmęczyła i przestała świecić.
TPacu z miłą chęcią wstawił bym te fotki ale jest to nie możliwe ponieważ autko zostało sprzedane, lecz zostałem wierny marce i zakupiłem audi a8 1999r. silnik 3,7 <quattro>

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
[ Dodano: 2011-08-21, 21:55 ]
zapraszam wszystkich do zejestrowania sie na forum http://opolskivag.pl/ oraz na najblizsze zloty i spoty
a tu jest jak obiecalem wczesniej link do mojej szelmy