witam serdecznie . jestem tu u Was nowym klubowiczem i juz mam pewien problem...cos mnie pokusiło i kupiłem żarówki led na tablice tejestracyjna i pozmianie na led wogóle tablica nie swieci i po zmianie na stare juz tez nie ma swiatła.bezpieczniki dobre bo sprawdzałem a swiatła i bład pokazuje. co robic? z góry dziekuje.
Pozdrawiam Paweł
zarówki led rejestracja
-
- Forum Audi A6 / A7
alioski2000, co do żarówek to Ci nie doradze. Najprawdopodobniej sam gdzieś błąd zrobiłeś i nie świeci. Natomiast jeśli chodzi o forum, to nie wiadomo jakie masz audi :roll: :?: RWD to napęd na tył, więc na pewno go nie masz. Jeżeli auto jest z 2007r. to masz c6 a nie c4. I tak na przyszłośc- nie zakładaj jednego tematu w kilku działach. Wystarczy że jeden założysz a na pewno ktoś odpowie. A i wedle regulaminu powinieneś najpierw przywitac się w dziale powitań. Pozdrawiam 

- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
alioski2000,
nie wiadomo jakie masz auto, ale:
stawialbym, ze masz czujnik bo tak piszesz, wiec bylejakie LEDy nie podejda, wywali blad. Potrzebujesz pod szyne CAN-BUS, to raz.
Dwa, mozliwe, ze zalozyles odwrotnie, LEDy maja to do siebie, ze wazna jest dla nich biegunowosc, gdzie + a gdzie indziej -
Podlacz pod VAG, wykasuj bledy, zaloz stare, sprawdz miernikiem jakie i gdzie masz minus/plus, jak stare zadzialaja, na LEDach powinienes miec napisane biegunowosc, zaloz odpowiednio nowe i powinno byc po problemie
nie wiadomo jakie masz auto, ale:
stawialbym, ze masz czujnik bo tak piszesz, wiec bylejakie LEDy nie podejda, wywali blad. Potrzebujesz pod szyne CAN-BUS, to raz.
Dwa, mozliwe, ze zalozyles odwrotnie, LEDy maja to do siebie, ze wazna jest dla nich biegunowosc, gdzie + a gdzie indziej -
Podlacz pod VAG, wykasuj bledy, zaloz stare, sprawdz miernikiem jakie i gdzie masz minus/plus, jak stare zadzialaja, na LEDach powinienes miec napisane biegunowosc, zaloz odpowiednio nowe i powinno byc po problemie