mialem problem z wentylatorem elektrycznym wiec postanowilem sprawdzic wszystkie bezpieczniki... odpialem aku i sie zaczelo...
po sprawdzeniu bezpiecznikow i podpieciu akumulatora zegary leca do konca, kontrolki abs itd gasna normalnie, pozostaje jedynie kontrolka aku i szybko migajaca kontrolka immobilisera
autko jak latwo sie domyslec nie odpala - tzna zlapie na sek i gasnie
na wyswietlaczu data pokazuje 99 rok... i godzina 0:00... wyswietlacz licznika kilometrow wyswietla komunikat FUSE 786383
cos mi jeszcze wyswietla na wyswietlaczy miedzy zegarami ale mam matrwe pixy wiec nie jestem tego w stanie odczytac
na poczatku wyswietlacz i podswietlenie zagarow bylo normalne ale po kilku probach odpalenia kluczykami teraz zegary mam lekko przygaszone a wyswietlacz miedzy zegarami jest ciemny a przy wylaczeniu zaplonu mam dzwiek podobny do tego gdy sygnalizuje np spalona zarowke ale nieco nizszego tonu
mam a6 od niedawna i jestem zupelnym laikiem - wiec prosze o pomoc
mam do auta 2 kluczki otwierane z pilota, jeden kluczyk bez pilota z symbolem klucza/serwisowy chyba/ i jeden tak maly plastikowy czarny...
zwracam sie z prosba o pomoc i porady jak odpalic autko
jeszcze pytanko autkiem normalnie wjechalem do garazu i zostawilem skrzynie w pozycji "P"... teraz moje pytanko czy w razie koniecznosci moge zmienic przelozenie na "N" na wlaczonym zaplonie bez obawy ze cos sie ze sterowaniem skrzynie bedzie??