Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5]Podłączenie Navigacji i subwoofera....

Car Audio
ODPOWIEDZ
MISIEK_A6

[A6 C5]Podłączenie Navigacji i subwoofera....

Post autor: MISIEK_A6 » 12 lip 2010, 01:05

Witam!

Podłączyłem radio 2DIN z navigacją... Następnie zakupiłem subwoofer który podpiąłem pod radio... Zasilanie subwoofera wzięte z akumulatora bezpośrednio...

Pojawiły się dziwne objawy... Wszystko smiga jak powinno... Jednak automatyczne zamykanie drzwi powyżej 25km/h przestało działać oraz automatyczne zamykanie szyb... Teraz by otworzyć lub zamknąć szybę muszę cały czas trzymać guzik...

Co może być powodem takiej zmiany?? Dodam ,że gdy rozmaiwam przez CB Radio słyszę się w głośnikach :shock:
Ostatnio zmieniony 12 lip 2010, 21:38 przez MISIEK_A6, łącznie zmieniany 1 raz.

holekpiotr
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 2010
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.6 ADP 101KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: holekpiotr » 12 lip 2010, 01:13

MISIEK_A6 pisze:Jednak automatyczne zamykanie drzwi powyżej 25km/h przestało działać
Powyżej 15km/h. U mnie niekiedy jest tak samo. Komfort lubi tak sobie głupieć na jakiś czas, a póżniej po jakimś czasie sam się załączy i już działa normalnie.
Pytałem już kiedyś o to u kilku mechaników i u Sopy to powiedzieli że ten typ tak ma. Często moduły komfortu bzikują w C5.
MISIEK_A6 pisze:oraz automatyczne zamykanie szyb... Teraz by otworzyć lub zamknąć szybę muszę cały czas trzymać guzik...
A otwieranie i zamykanie kilku krotne każdej z szyb po kolei nie włączyło tego tobie.
Przejedz się szybą 3 razy w górę i w dół a zadziała na pewno.

gość_

Post autor: gość_ » 12 lip 2010, 19:06

popraw temat bo zaraz moderatorzy się wkurzą ;P hehehehehe

W C4 jest tak samo że szybka w dół i w górę i musi działać :)
a co do drzwi może Vagiem coś posprawdzać? Skoro w C4 można programować to Vagiem to u Was na pewno :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja