A ja teraz jakąś 100 km od Ciebie jestem bo wypoczywam w Dębkach :mrgreen:
odnosnie felg to kupilem jeszcze drugi kpl. Tomasonow TN4 taki jak w a6 byl chce ja jutro na nich postawic i porownac ktore na lato ale chyba te TN4 bo ja mega kozacko wypolerowane hehe .. mam pomysl by na te co sa na niej teraz zimowki sobie kupic i zima na 19" latacSANT0 pisze:Mega kozak wyszło i te fele powiem Ci że najlepiej pasują do tego auta miazga po całości
A ja teraz jakąś 100 km od Ciebie jestem bo wypoczywam w Dębkach :mrgreen:
Kola stoja prosto nie jest skrecony na maksa to tylko takie zludzenieJohn pisze:Troszeczkę przesadziłeś z glebą, czy to tylko takie złudzenie - jak by przednie koła okrakiem stały?
I ja bym trzymał się jednego stylu/koloru - albo na ciemno, albo chrom.
Tez tak myslalem ale z ciekawosci wolalem spytac hehe :lol: tak spoiler juz tez jestSANT0 pisze:JA bym zostawił chrom bo masz kilka akcentów z niego a taj do dupa będzie czarna a lustra chrom.Masz już spoiler z klapie od RS6 czy mi się wydaje? :mrgreen:
nie ma takiej opcji one sa rozmiarowo zbyt wielkie by wciskac je gdzies wyzej .. tam jest belka od zderzaka , uklad zmywania lamp ... najwiecej miejsca jest wlasnie bo bokach na dole zderzaka ale i to jest za malo :roll: kiedys myslalem ze sa sporo mniejsze hehe a jak je kupilem doznalem szoku :-Pcameleon741 pisze:bez wątpienia z chromem
Wpadłem na taki pomysł, żeby te ledy co chciałeś zamontowac, wcisnąc jakoś pod lampy z przodu (w miejscu chromów). Myślę, że byłoby to jakoś wykonalne i super wyglądało :roll:
pewnie jakby je jakos pochowac to efekt moglby byc fajny ale ja tych lamp od rs6 nie chce ruszacSANT0 pisze:Radek wybebesz je i zamontuj w lampy tak jak jeden kolega z forum jemu się udało i fajnie to wygląda :mrgreen: