[A6 C5 4.2] Monster garage - Welcome to my world ...od 3 str
-
- Forum Audi A6 / A7
witam kolege
,
wrocilem z urlopu i widze dUUUze postepy REWELKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a malowanie pierwsza klasa
mam nadzieje ze na dniach bedziesz mogl srawdzic jej mozliwosci jestem bardzo ciekaw jaki to POWER bedzie :lol: :lol: :lol: bez dmuchawki

wrocilem z urlopu i widze dUUUze postepy REWELKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a malowanie pierwsza klasa

< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
radek_s4, siemanko no trochę Cię nie było to i postępy były z pracą ale wpieniła mnie ta uszczelka ale z drugiej strony to dobrze to wprowadzę w życie kolejnego moda po powrocie do domu :mrgreen:
Sam jestem ciekaw ile pokaże stanowisko pomiarowe generalnie zależy bi bardzo na dużej ilości Nm i w ładnej charakterystyce ale wiadomo że to ciężko zrobić , moc jaka wyjdzie to wyjdzie.
Mam sterownik od AQH 360 patatajów, wiec to i inne mody i powinno być nice :mrgreen:
Sam jestem ciekaw ile pokaże stanowisko pomiarowe generalnie zależy bi bardzo na dużej ilości Nm i w ładnej charakterystyce ale wiadomo że to ciężko zrobić , moc jaka wyjdzie to wyjdzie.
Mam sterownik od AQH 360 patatajów, wiec to i inne mody i powinno być nice :mrgreen:
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Hehehe dokładnie 10 WKM (wirtualne konie mechaniczne ) :mrgreen:
[ Dodano: 2010-07-15, 20:21 ]
Nawet będąc na urlopie nie wytrzymałem musiałem coś zrobić za długa rozłąka z moim samochodem :mrgreen:
Zdjęcia kiepskiej jakości bo z telefonu na szybko.
Teraz na spotach będę rozpoznawalny :mrgreen:
[ Dodano: 2010-07-15, 20:25 ]
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
[ Dodano: 2010-07-15, 20:21 ]
Nawet będąc na urlopie nie wytrzymałem musiałem coś zrobić za długa rozłąka z moim samochodem :mrgreen:
Zdjęcia kiepskiej jakości bo z telefonu na szybko.
Teraz na spotach będę rozpoznawalny :mrgreen:

[ Dodano: 2010-07-15, 20:25 ]
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...