w niedzielę 13-stego.... :shock:censored pisze:Kiedy poszedł?
Oto moje pierwsze V6 Quatrro ;-) ..już nie ma ..jest BMW..
Voytec, gratuluje zakupu i zazdroszcze rwd w zimie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .uwielbiam tyl naped mimo ze z elektronika,to zawsze cos mozna pokrecic.przedstaw bejce blizej
mA3rtA6, klub jest.sa moze inni,moze gorsi userzy ale klub jest i bedzie....
nie mozna patrzec za siebie.trzeba patrzec w przyszlosc.pozdrawiam z warmii gorącej...
mA3rtA6, klub jest.sa moze inni,moze gorsi userzy ale klub jest i bedzie....

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
tomkom1, dzięki, obawiam się że zatęsknię za Quatrro w zimie
.
Trochę kiepsko z czasem żeby zrobić jakieś porządne fotki.Mam tylko dwie z telefonu jak byłem ją oglądać ale niezbyt dobrej jakości.
Rocznik 2005 czarna bez skóry
(ale może się to zmieni) silnik benzyna 2.5 z Lpg BRC.
![Obrazek]()
narazie takie jak zrobię wiecej to zapodam :-D
Trochę kiepsko z czasem żeby zrobić jakieś porządne fotki.Mam tylko dwie z telefonu jak byłem ją oglądać ale niezbyt dobrej jakości.
Rocznik 2005 czarna bez skóry

narazie takie jak zrobię wiecej to zapodam :-D
Voytec, toz to sama przyjemnosc z tyl napedu..to nie sarkazm.uwielbial klasyczny naped.a na twoje narzekania o braku quattro mysle ze ten model bmw juz ma tyle elktroniki ze bez klopotu sobie poradzisz...a jak zechcesz to ile ci da radosci z jazy na lokalnych mniej uczeszczanych drogach....wojtek dobre opony nie za szerokie na zime lepiej wyzsze i bedzie lux.mysle ze tu na zime bedziesz musial wybrac miedzy wygladem a praktycznoscia...pozdrawiam i zazdroszcze szczerze...ile to ma mocy?i jakie gadzety?wiesz ze to najbardziej kreci hehehe
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
tomkom1,przebieg 160 tys, koni nie za wiele 177 jeszcze zagazowane tak ze rewelacji nie ma jak np 3.5d w biturbo :mrgreen:
Zawieszenie faktycznie mozna szybko polubic i mimo 19-tu cali daje rade
Z ta elektronika to tez roznie..jak za duzo to tez glowa boli ale fajnie jest jak cie informuje ze masz za male cisnienie w kole
Navi i klimatronik sprawuje sie ok 
Zawieszenie faktycznie mozna szybko polubic i mimo 19-tu cali daje rade

Z ta elektronika to tez roznie..jak za duzo to tez glowa boli ale fajnie jest jak cie informuje ze masz za male cisnienie w kole