Witam,
Mam takie pytanie odnosnie manetki kierunkowskazow (bez tempomatu). Czym rozni sie wersja, ktora ma 10-bolcow od wersji, ktora ma 14-bolcow? W razie potrzeby moge dac zdjecia gniazda.
[C4] Manetka kierunkowskazow
raver, czesc nie spotkalem sie s tym albo nie zwracalem uwagi sprobuje odpowiedziec ci teoretycznie.jesli jest to 100 procent od 100c4 to moze byc od ski czyli od lamp soczewkowych.jak widzialem tam jesli przelaczysz na dlugie swieca sie rowniez krotkie swiatla.czyli nie tak jak w zwyklej lampie c4 i innych ze jak zapal sie zarnik od swiatla drogowego to gasnie mijania.ja mam zalozne lampy soczewki ale nic nie zmienialem i u mnie gasna swiatla mijania jak zapalmo dlugie.moze to byc zwiazane z wlacznikim wlasnie.druga odpowiedz jest prozaicza.moze to byc przelacznik od a6c4.tam rowniez sa soczewki.a pozatym ten wlacznik nie bedzie ci pasowal do 100c4 o ile nie masz poduszki.chociaz nie jestem pewien czy nawet majac poduszke bedzie pasowal.wiem ze srednica jest wieksza w a6c4 i do 100c4 bez poduchy nie pasuje.