[Kratka zderzaka A6 C5 ]chromowana przed liftem!!!!
szachu a6, linka ci niepodam bo kupilem na stacji benzynowej na probe okolo 1.5 metra za 3 dolce chcialem zobaczyc jak to bedzie wygladalo i pojechalem spowrotem i dokupilem jeszcze ze 3 metry... siedzialem ze 3 godziny nad tym ale efekt taki ze dosyc dokladnie mi to wyszlo fuchy niewidac tylko jeszcze bede musial wyciac w koleczkach...
mi sie zaje...scie podoba
[ Dodano: 2009-04-21, 00:12 ]
jeszcze zapomnailem ze na dolna kratke kupilem okolo milimetr szersze bo kratka grubsza i nie chcialo wchodzic za bardzo

[ Dodano: 2009-04-21, 00:12 ]
jeszcze zapomnailem ze na dolna kratke kupilem okolo milimetr szersze bo kratka grubsza i nie chcialo wchodzic za bardzo

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
I tu może co nie których zdziwię ale jest to zrobione z... listwy ciętej z metra. Ale nie takiej jak ktos wkleił ze jest to taśma tylko konkretna listwa plastikowa która sie nie zgina. Ktos zapyta jak zrobiłęm halogeny skoro sie nie zgina.. okregi tak naprawde stanowia 3/4 całego okręgu, był podgrzewane suszarką i wyginane na rurce 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Moim zdaniem chrom grilek w masce i zderzaku wyglada inponujaco i dostojnie,ale pod warunkiem ze autko jest w ciemnym kolorku bo na jasniejszych lakierach niedaje juz takiego fajnego efektu(kontrastu)jeden z kolegow powyzej zrobil nawet piony w chromie uwazam ze wyszlo oszalamiajaco ladnie na zdieciach niewidac zeby to byla (samorubka),czyli naprawde ladnie wykonane szkoda tylko ze poziomy zostaly czarne to troszke sie kluci ze soba uwazam.Niemniej jednak wyszlo extra a gdyby kolega chcial to mozna dokupic gotowe nakladki na poziomy ze stali nierdzewnej polerowanej na wysoki polysk z firmy IN-PRO nakladki sa pierwszej jakosci i idealnie pasuja
pozdrawiam
pozdrawiam