[All] Przyciemnianie szyb.
- pawelx
- Forum Audi A6 / A7
MaTyS, masz racje ludzie całe życie jeżdżą bez prawka i im się udaję,
puniu, przednie boczne szyby nie mogą być przyciemniane w żaden sposób, wiążę się to również z problemem przy badaniach technicznych, ja od marca jeżdżę z przyciemnionymi przednimi bocznymi i jak na razie bez problemów, raz w nocy mnie kontrolowali ale się nie zczaili bo odsunąłem szybkę do samego dołu
puniu, przednie boczne szyby nie mogą być przyciemniane w żaden sposób, wiążę się to również z problemem przy badaniach technicznych, ja od marca jeżdżę z przyciemnionymi przednimi bocznymi i jak na razie bez problemów, raz w nocy mnie kontrolowali ale się nie zczaili bo odsunąłem szybkę do samego dołu

z tego co wiem to przednie boczne moga byc ale do jakiegoś stopnia i odnośnie piecowego przyciemniania to jest to usługa raczej luxusowa mało firm to robi w polsce jest drogie ale nawet nie wiem czy w prawie nie jest własnie tak że jeśli sie ma przyciemnione piecowo to daje to lepszą pozycje ze jest dozwolone , przyciemniał ktoś może folią z efektem lustra? chciałbym xzobaczyć jak to wygląda
- PrZeMo_A6
- Forum Audi A6 / A7
Oczywiście że tak, boczne przednie mogą mieć 30% przyciemnienia, tylko że A6 mają już delikatnie fabrycznie przyciemnione więc z tymi 30% uważać, co do tylnych - mogą być całkowicie przyciemnionebeast pisze:z tego co wiem to przednie boczne moga byc ale do jakiegoś stopnia i odnośnie piecowego przyciemniania to jest to usługa raczej luxusowa mało firm to robi w polsce jest drogie ale nawet nie wiem czy w prawie nie jest własnie tak że jeśli sie ma przyciemnione piecowo to daje to lepszą pozycje ze jest dozwolone , przyciemniał ktoś może folią z efektem lustra? chciałbym xzobaczyć jak to wygląda

Pozdrawiam! 8-)
CCCO - przewaga dzięki technice 

Fabrycznie mają przyciemnione 20 pare % także żadna folia pod 30% nie podejdzie przyciemnianie piecowe jest odwracalne kosztuje 1500zł w biciem w dowód
[ Dodano: 2010-06-25, 19:30 ]
Znaczy sie zaciemnienie piecowe 1500kosztuje a koszt zeby były takie same jak wczesniej to już nie wiem pewnie też coś koło tego... tez piecowo to się robi
[ Dodano: 2010-06-25, 19:30 ]
Znaczy sie zaciemnienie piecowe 1500kosztuje a koszt zeby były takie same jak wczesniej to już nie wiem pewnie też coś koło tego... tez piecowo to się robi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Witam w pon jestem umowiony na sciemke szybek i tu mam prosbe bo w zwiazku z tum ze mam potezny dylemat chcialem Cie poprosic zebys pokazal mi kilka wariantow np.max czarny tyl i przod od kierowcy i pasarzera srednio czarny,,srednio czarne wszystkie szybki(oczywiscie oprucz frontowej).I tak samo lecz w kolorku pod autko czyli jakis granat pierwsza i druga wersje.I tak samo ale efekt lustra weneckiego pierwsza i druga wersje jesli mozesz, z gory serdeczne dzieki
i kilka foto mam nadzieje ze sie nada
![Obrazek]()
i kilka foto mam nadzieje ze sie nada
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MaTyS
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
ZelvaBOi
Jak będziesz "po" to się pochwal, jaka cena, folia, efekt .... . Tez się przymierzam tylko martwi mnie trochę to rozbieranie auta, więc trzeba by to zrobić w jakiejś konkretnej firmie. Cena ofoliowania (przybliżona, podana przez firmę z Olsztyna) C6 też nie jest z tych niskich, wyjściowa 1200pln, i idzie w górę wraz z wyborem lepszych folii.
Jak będziesz "po" to się pochwal, jaka cena, folia, efekt .... . Tez się przymierzam tylko martwi mnie trochę to rozbieranie auta, więc trzeba by to zrobić w jakiejś konkretnej firmie. Cena ofoliowania (przybliżona, podana przez firmę z Olsztyna) C6 też nie jest z tych niskich, wyjściowa 1200pln, i idzie w górę wraz z wyborem lepszych folii.
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
o kurde, chyba ich totalnie pogrzało :!:MaTyS pisze:Cena ofoliowania (przybliżona, podana przez firmę z Olsztyna) C6 też nie jest z tych niskich, wyjściowa 1200pln, i idzie w górę wraz z wyborem lepszych folii
Z drugiej strony w tej chwili mają żniwa i klientów muszą "wypychać drzwiami i oknami" :-P
Takie info: zabiegu "ściemy", dobrze jest przez ok. 2 dni nie otwierać szyb, więc jeśli będziesz chciał oklejać szyby w przednich drzwiach to może być trochę niewygodnie w podróży...ZelvaBOi pisze:pojade sobie dzien wczesniej i pooklejam na sam wyjazd juz.
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
ZelvaBOi, masz rację, żeby bez sensu nie prowokowac...
Jest jeszcze taka opcja, że przyklejasz przezroczystą folię z filtrem UV. Dzięki temu nawet jak masz słoneczko z boku to w rękę i twarz nie parzy, a ponom POLIZEI chyba nie powinno to przeszkadzać.
Podobno niektórzy na upartego przezroczystą folię na szybę czołówą też przyklejają
Jest jeszcze taka opcja, że przyklejasz przezroczystą folię z filtrem UV. Dzięki temu nawet jak masz słoneczko z boku to w rękę i twarz nie parzy, a ponom POLIZEI chyba nie powinno to przeszkadzać.
Podobno niektórzy na upartego przezroczystą folię na szybę czołówą też przyklejają

- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Paliwo: Benzyna
Możecie dac jakies namiary na tego goscia z Jaworzna? Dobrze słyszałem że daje jakaś zniżke na hasło A6 klub? Jesli mozna to równiez cene za całe auto. 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237