Ktos mi powie co to za guziczek? Jest na wysokości ok.20cm.od dołu i znajduje sie na środkowej kolumnie między przednimy a tylnimy drzwiami, od strony kierowcy. Domyślam sie że to cos wspolnego z aarmem, bo grafika na guziku wskazuje na jakieś "fale radiowe", ale ja nie mam alarmu
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
tak na bank, ja tez sie kiedyś nad tym zastanawiałem i przerobiłem to w praktyce. zamknąłem się w aucie, jak się ruszyłem to alarm zaczął wyć. Zrobiłem to samo ponownie wciskając ten magiczny guziczek i alarm się nie załączył pomimo ruchów w kabinie. Może ktoś Ci schował czujniki, albo wybebeszył alarm.
[ Dodano: 2010-07-06, 18:29 ]
A powiedzcie mi, co to jest? Równiez na słupku środkowym, tylko że na wysokości środa drzwi, czyli na skraju drzwi i początku szyby. Takie zaślepki z kratownica małe, a w środku jakby mały głosniczek (acz kolwiek na pewno nie jest to głosnik . Czy to przypadkiem nie jest czujnik ruchu? Sa po dwa na z każdej strony. Jeden w strone przodu, drugi w strone tyłu i to samo na drugim słupku po drugiej stronie auta.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...