Jako że dokładam licznik BC i AC do mojej niuni (wcześniej miałem zegary bez BC z samym tylko minicheckiem- 4 kontrolki) mam pytanie odnośnie podpięcia Autocheck'a
Co jak i z czym połączyć? BC ogarnąłem (zrobiłem nową wiązkę i działa jak "talala"). Co i z czym połączyć przy tej większej kostce - proszę o w miarę możliwości "łopatologiczne" wytłumaczenie. Chodzi mi głównie o kontrolki oleju, temperatury, układu hamowania (klocków) i akumulatora. Miło było by jeszcze mieć stan płynu spryskiwacza (do tego chyba czujnik potrzeba zamontować bo nie wiem czy mam) i sprawdzanie świateł (chociaż tylnych bo przekaźnika od tego niestety nie mam a całą wiązkę robić to chyba samobójstwo). Fakt faktem teraz bez podpięcia kostki do autochceck'a niby jest OK ale jakoś nie mam na tyle zaufania do autka żeby jeździć bez kontrolek. Patrzyłem po zaprzyjaźnionych forach ale
1. jakoś tak za mądrze dla mnie wszystko napisane
2. są różne szkoły (patenty) podłączania przewodów kostki autocheck'a ( chodzi mi np. o zapalającą się (lub nie) olejarkę na włączonym zapłonie po kilku sekundach itp.