[A6 C6] nokia n95 i bluetooth
Witam, mam problem z podłaczeniem telefonu nokia E52 . telefon wykrywa połączenie  z audi Phone 00516259. podaje kod dostepu , 0000, na wyświetlaczu radia jest komunikat, potwierdzam zgode na połączenie. Wpisuje też hasło 0000, potwierdzam, i tu powinnoo nastąpić połączenie.
Zamiast tego jest informacja "prosze wprowadzic pin w telefonie" po czasie jest komunikat o błędzie.
telefon motorola , króry jest standardowo zainstalowany w podłokietniku łączy sie bez problemu.

Zamiast tego jest informacja "prosze wprowadzic pin w telefonie" po czasie jest komunikat o błędzie.
telefon motorola , króry jest standardowo zainstalowany w podłokietniku łączy sie bez problemu.
mi e52 skomunikował się bez problemu, jednak żeby mieć dostęp do książki musiałem wgrać aplikacji nokii 810. 
spróbuj:
http://europe.nokia.com/A4164022?url=ht ... 60_3.2.sis
i pozdrawiam z Gdańska

spróbuj:
http://europe.nokia.com/A4164022?url=ht ... 60_3.2.sis
i pozdrawiam z Gdańska
Witam,
Podepne sie pod temat.
Mam monochromatyczną Motorole - czy jest opcja zaktualizowania sterownika nadajnika tak zeby inne telefony działały przez BT z autem?
Wyczytałem gdzieś że po jakiś montach z softem komuś udało się połączyć z innymi telefonami.
Po wrzuceniu płytki z softem nr 2 wybraniu aktualizacji niestety nie mam opcji żeby BT wyczyścić i nagrać z powrotem sterowik.
Pozdrawiam,
Przemek
[ Dodano: 2011-05-17, 19:48 ]
Zastanawiam się czy jest sens instalowac 5570 i utracic jakies ustawienia i jezyk polski z 5150?
Jesli jest szansa to zaryzykuje - jeśli nie to szukam nowego modułu BT
Dzieki,
Przemek

Podepne sie pod temat.
Mam monochromatyczną Motorole - czy jest opcja zaktualizowania sterownika nadajnika tak zeby inne telefony działały przez BT z autem?
Wyczytałem gdzieś że po jakiś montach z softem komuś udało się połączyć z innymi telefonami.
Po wrzuceniu płytki z softem nr 2 wybraniu aktualizacji niestety nie mam opcji żeby BT wyczyścić i nagrać z powrotem sterowik.
Pozdrawiam,
Przemek
[ Dodano: 2011-05-17, 19:48 ]
Zastanawiam się czy jest sens instalowac 5570 i utracic jakies ustawienia i jezyk polski z 5150?
Jesli jest szansa to zaryzykuje - jeśli nie to szukam nowego modułu BT
Dzieki,
Przemek
- 

wariat19804
 - Forum Audi A6 / A7