[AUDI A6 C4] srebny pocisk na [RH ZW1] nowe fotosy s. 22
kolego bardzo ladna furka;-) mrrr chcialbym swoja tak zrobic;-) pytanko mam takie do ciebie
ile cie kosztowaly liczniki biale i tylna bleda ? i duzo problemow z bleda jest przy wymianie
:-) pozdrawiam i gratujacje
tylko ten kolor fuuu srebrny 
Wybacz im Boze bo nie wiedzieli co czynili robiac biale i srebrne audi...
Moja biedna szosteczka jest poturbowana
Moja biedna szosteczka jest poturbowana
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
to auto ma na prawdę kozacki klimat 
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .
- piatek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotrek
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.4 177KM
- Paliwo: Diesel
koledze pewnie chodzi o komputer opis znalazłem tu http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=79069, montaż jest prosty i poprawny tylko trzeba pamiętać żeby przełożyć kabelek od czujnika ciśnienia oleju.
-
Forum Audi A6 .
-
Forum Audi A6 .
robak26, to jedziesz koego jedziesz!!!!! ja wczoraj wyslalem komplecik spreparowana plyte i wsie kostki razem z minetka do kolegi z forum...zobaczymy kiedy sie podniesie wrzask hehehehehe.pieknie zrobione wlacznie z jego przebiegiem i sprawdzone w autku...ale robi sie OT...co do srebrnej strzaly to rzeczywiscie piekna...co do daszka to zezba straszna z zalozeniem do zwyklej klapy.ja swoja zrezalem ale napie...alalem motkiem zeby tam wyklepac te miejsca na sroby...no i od spodu wycialem ten daszek zeby sie zmiescil a i tak odstaje ale juz jest znosnie...syper sie cieszy pewnie bo kupil za cene srobek moj drugi taki daszek....jak spojrzalem na cene z allegro to mnie zgielo....felgi pieknie sie komponuja ze srebrnym kolorem....
- piatek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotrek
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.4 177KM
- Paliwo: Diesel
ja zrobiłem podłączenie ciśnienia oleju choć bez tego nie miałem żadnych błędów, tak jak mówiłem montaż jest banalnie prosty ja sam wykonałem go 45min i to profesjonalnie (lutownica, oryginalna taśma izolacyjna, oryg. kostki)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Forum Audi A6 .
-
Forum Audi A6 .
piatek, w tym poscie akp jest tam cos napisane ze duuuzo metrow kabla trzeba miec
[ Dodano: 2010-06-25, 22:53 ]
a z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie ma co tam za duzo grzebac bo potem dymi i jest drogo hehehehehe...a swieci potam jak lac vegas..ale nie takie las vegas jakie lubimy robak26 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
silniczek spryskiwacza ma w sobie kotrole plynu to tak dla potomnych co szukaja do tej pory plywaka w zbiorniczku hehehetaki silniczek ma 3 bolce we wtyczce
[ Dodano: 2010-06-25, 22:53 ]
a z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie ma co tam za duzo grzebac bo potem dymi i jest drogo hehehehehe...a swieci potam jak lac vegas..ale nie takie las vegas jakie lubimy robak26 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
silniczek spryskiwacza ma w sobie kotrole plynu to tak dla potomnych co szukaja do tej pory plywaka w zbiorniczku hehehetaki silniczek ma 3 bolce we wtyczce