Mam mały problem

auto kupiłem w takim stanie i poprzedni właściciel ma to naprawić na jego koszt ale czeka na części.
Mianowicie, przy wszystkich drzwiach nie działa opuszczanie szyb, w przednich drzwiach nie działają głośniki, podświetlanie w drzwiach. przycisk do otwierania drzwi działa ale do zamykania nie i cały czas świeci się na czerwono. wyświetlacz pokazuje otwarte prawe przednie drzwi cały czas (lekko przygasł od góry, da się to jakoś naprawić??). nie działają światła w podsufitce z przodu i z tylu ale podświetlanie przycisków działa (bezpieczniki i żarówki są ok), światełka w bagażniku działają. czasami centralny nie otwiera wszystkich drzwi z kluczyka (tylko kierowcy) tak samo jest z zamykaniem (z bagażnika otwiera i zamyka wszystkie bez problemu). centralny z pilota nie działa (sprawdzałem na szybko jedna metodę programowania kluczyka która nie zadziałała jutro będę kombinował, mam wszystkie kluczyki w jednym baterie wymieniona) czy to możne być awaria modułu comfort (dziekuje za poprawienie mnie

Forum przeszukałem ale nigdzie nie moglem znaleźć tylu "dolegliwości" w jednym miejscu :P
serdecznie dziękuje za wszystkie porady/odpowiedzi.