Piękne auto. Sam wymieniałeś zawieszenie?Madmackk pisze: zawieszenie sportowe H&R
Audi 4.2 V8 ÂŁÓDÂŹ + FILMIK
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
-
- Forum Audi A6 / A7
A myslisz ze Twoja ile schlupie jak ja tak ladnie popodkrecasz pewnie i 30 uda Ci sie ujrzec hehe ja mniałem zima rekordy po 32 jak sie duzo kreciło wkółko hehe :mrgreen: takze 20 jest przyjemnym ekonomicznym spalaniemRobtoy pisze:wlasnie sobie kuknolem do Twojego tematu i powiem ze kawal niezlej maszyny masz pan,ale to spalanie Twoje tez jest miazdzace :shock: hehe 20l na 100 to normalnie bak powinien byc wyskalowany nie na litry tylko na wiaderka :roll:
BARDZO PIęKNE I ZADBANE V8 GRATULUJE
< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Paliwo: Benzyna
hehehe no schlupie,shlupie niedawno jechalem pod spora i dluga gorke(pare kilometrow) z predkoscia okolo 65-70km/h wiec podczas chwilowego spalania potrafilo pokazac i ponad 40l/100km,ale to bylo cwilowe spalanie bo srednie na miescie pokazuje13,9l zadko jest 14l z tym ze mieszkam w malym miescie i tu niema korkow a to pewnie nieco zmienia postac zeczy.Ale moje max 14l na 100km w porownaniu z 20-oma litrami to dopiero jest ekonomiczny winik :-D
A jak niedawno ja kupywalem to zastanawialem sie czy niewziasc w 4,2,ale teraz wiem ze podiolem sluszny wybor
A jak niedawno ja kupywalem to zastanawialem sie czy niewziasc w 4,2,ale teraz wiem ze podiolem sluszny wybor
-
- Forum Audi A6 / A7
Na pewno 14 a 20 to róznica zgadzam się w 100 % ...Robtoy pisze:hehehe no schlupie,shlupie niedawno jechalem pod spora i dluga gorke(pare kilometrow) z predkoscia okolo 65-70km/h wiec podczas chwilowego spalania potrafilo pokazac i ponad 40l/100km,ale to bylo cwilowe spalanie bo srednie na miescie pokazuje13,9l zadko jest 14l z tym ze mieszkam w malym miescie i tu niema korkow a to pewnie nieco zmienia postac zeczy.Ale moje max 14l na 100km w porownaniu z 20-oma litrami to dopiero jest ekonomiczny winik :-D
... ale jak zaprosisz do siebie pania K04 to zobaczysz co potrafi 2.7 heh :lol: znajomy mniał kiedys 2.7 z turbinami k04 i ogolnie byla dlubnieta na ok 380 KM to wahlarz byl od 16 do 40 hehe :mrgreen:
< Nigdy nie jedż szybciej ..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Paliwo: Benzyna
Tak wlasnie podejzewalem ze jak siostry (K04) zaczna u mnie dmuchac to mi wszystkie sianko z konta przy okazji wydmuchaja :mrgreen:
A tak serio przy (K04) i dobrze zgranej mapce mysle ze srednie spalanie w miescie zamknie sie w max 16,5l przy jezdzie mieszanej czyli ogolnie normalnej z tendencja do lekiego butowania od czasu do czasu
Ale to bylby nadal zadowalajacy wynik w porownaniu z 20 :shock: :-D
A tak serio przy (K04) i dobrze zgranej mapce mysle ze srednie spalanie w miescie zamknie sie w max 16,5l przy jezdzie mieszanej czyli ogolnie normalnej z tendencja do lekiego butowania od czasu do czasu
Ale to bylby nadal zadowalajacy wynik w porownaniu z 20 :shock: :-D