[A6 C5] Czarna perła cameleona.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
madmajster, mi też się to podoba. Może niech ktoś jeszcze się wypowie ?
W końcu to Wy będziecie głosować
[ Dodano: 2010-06-06, 14:54 ]
mi się jeszcze podoba 4 od dołu (zdjęcie od tyłu). Mam dylemat i nie wiem które wysłać :roll:
[ Dodano: 2010-06-06, 15:12 ]
Patrzcie, trochę przerobiłem tą fotke co mi się podoba i powiedzcie mi, która opcja jest najlepsza :lol:

[ Dodano: 2010-06-06, 14:54 ]
mi się jeszcze podoba 4 od dołu (zdjęcie od tyłu). Mam dylemat i nie wiem które wysłać :roll:
[ Dodano: 2010-06-06, 15:12 ]
Patrzcie, trochę przerobiłem tą fotke co mi się podoba i powiedzcie mi, która opcja jest najlepsza :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Skrzynia: Multitronic
Re: [A6 C5] Czarna perła cameleona.
No piękna,piękna,pewnie dlatego tak długo zdjęć nie dawałeś,żeby innym gula nie robićcameleon741 pisze:Siemka! Po długim okresie bycia klubowiczem wrzucam fotki...
...Czekam na jakieś opinie![]()

Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
marcin.audi.a6, hehe dzięki 
Za późno się trochę obudziłem, bo też bym tak sobie zrobił autko
Teraz już się nie będę w to bawił, bo i tak za jakiś czas będę sprzedawał i przesiadał się na młodsze a6 :lol:
CHÂŁOPAKI!!! Doradźcie mi coś z tymi zdjęciami, które mam wybrać. Sam sobie nie dam rady, a kiedyś w końcu trzeba wysłać tą fotkę :roll: Sam nie wiem które dobre i które ma szansę. Wy będziecie głosować, to doradźcie które Wam się podoba najbardziej a ja je jeszcze trochę upiększę :lol:
[ Dodano: 2010-06-07, 19:42 ]
Jakoś kiepsko się garneliście do doradzania i skorzystałem z pomocy Miśka. Wybraliśmy tą fotę, która wysłałem na kalendarz. Dzięki chłopaki, że mi doradziliście

teraz to mnie rozwaliłeś :P Wszyscy dobrze wiemy, że wielu klubowiczów ma ładniejsze od mojej :lol: Nie dawno dopiero zobaczyłem furke Voyteca i zazdroszcze mu wygląduMR.A6 pisze:No piękna,piękna,pewnie dlatego tak długo zdjęć nie dawałeś,żeby innym gula nie robić:-D pozdr
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

CHÂŁOPAKI!!! Doradźcie mi coś z tymi zdjęciami, które mam wybrać. Sam sobie nie dam rady, a kiedyś w końcu trzeba wysłać tą fotkę :roll: Sam nie wiem które dobre i które ma szansę. Wy będziecie głosować, to doradźcie które Wam się podoba najbardziej a ja je jeszcze trochę upiększę :lol:
[ Dodano: 2010-06-07, 19:42 ]
Jakoś kiepsko się garneliście do doradzania i skorzystałem z pomocy Miśka. Wybraliśmy tą fotę, która wysłałem na kalendarz. Dzięki chłopaki, że mi doradziliście

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
No i znowu skromność przelewa sie przez Ciebie okrutna,bo ja na przykład nie wiedziałem... <niewiem>cameleon741 pisze:
teraz to mnie rozwaliłeś :P Wszyscy dobrze wiemy, że wielu klubowiczów ma ładniejsze od mojej :lol:MR.A6 pisze:No piękna,piękna,pewnie dlatego tak długo zdjęć nie dawałeś,żeby innym gula nie robić:-D pozdr
Serio są ładniejsze na forum? <huehue>
No to idę zerknąć <hmm>
Dobra,juz nie bądź taki skomny,ladna jest i tyle

cameleon741 pisze: [ Dodano: 2010-06-07, 19:42 ]
No to pięknie...który Misiek tak Cię w konia zrobił?

Ta fota we mgle była robiona,czy obiektyw był zaparowany,czy ktoś w tym lesie trząsł sie ze strachu,bo taka jakby się ruszała ta pikna audiola....a moze to trójwymiarowe,tak?Na kalendarzu będzie się ruszała,tak?Aaaa,to przepraszam... :oops:

Tak, trójwymiarowe :P Dlatego jak chcesz mieć super kalendarz 3D, to głosuj na moją fotę :DMR.A6 pisze:Ta fota we mgle była robiona,czy obiektyw był zaparowany,czy ktoś w tym lesie trząsł sie ze strachu,bo taka jakby się ruszała ta pikna audiola....a moze to trójwymiarowe,tak?Na kalendarzu będzie się ruszała,tak?Aaaa,to przepraszam... :oops:
MR.A6, Ty masz chyba jakąś sprawę do mnie, bo mi tak słodzisz i słodzisz z tą a6 :roll: :mrgreen:
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
cameleon741 pisze:
Tak, trójwymiarowe :P Dlatego jak chcesz mieć super kalendarz 3D, to głosuj na moją fotę :D
To głos już jeden masz,ja 8-)
Po pierwsze...pamiętajcameleon741 pisze: MR.A6, Ty masz chyba jakąś sprawę do mnie, bo mi tak słodzisz i słodzisz z tą a6 :roll: :mrgreen:
Po drugie...wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin

Po trzecie...nie wiedziałem,jak złożyć spóźnione życzenia,więc zacząłem od achów i ochów nad Twoją furą,co by lekko Twoje ego podnieść,(co mi się udało zresztą... <huehue> ),i tym oto sposobem wiem,że nie dowalisz mi,że za późno,ze się nie liczy,ze ... no :mrgreen:

8-)
A podziękował :D Mam nadzieję, że zdania nie zmienisz jak zobaczysz inne fotki :DMR.A6 pisze:To głos już jeden masz,ja 8-)
MR.A6 pisze:Po pierwsze...pamiętajMR.A6 nikomu nie słodzi,bo nie musi 8-)
OK, ok :D
Bardzo dziękuję za pamięć :-P Właściwie to tylko Ty z klubu mi życzenia złożyłeś :P Ale ok :lol:MR.A6 pisze:Po drugie...wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin
Kurde, już 37 wpadło na licznik...

Jeszcze raz dzięki za spóźnione życzenia i zapraszam na browarka jak będziesz w Wawie kiedyś

- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
No nie ma problemu,nie zebym śledził wszystkich tu daty urodzin,ale przypadkiem ja tylko nacisnął na Twój profil,bo mijamy się tu nieraz w kąciku humoru,a to już jacyś znajomi my z jednego tematu,więc pomyślałem,że z flachą mozna już chyba śmiało wlecieć na urodzinycameleon741 pisze:
Bardzo dziękuję za pamięć :-P Właściwie to tylko Ty z klubu mi życzenia złożyłeś :P Ale ok :lol:
Kurde, już 37 wpadło na licznik...![]()
Jeszcze raz dzięki za spóźnione życzenia i zapraszam na browarka jak będziesz w Wawie kiedyś<alpaga>

A ja tu takie podchody robiłem,żeby i wilk syty i owca cała została,hehehehhe,oczywiście to żarty wszystko,ale fura ladna,ladna,bez ściemy 8-)
[ Dodano: 2010-06-07, 23:00 ]
Ale nie pokazuje już na głównej stronie kto obchodzi urodziny,czy mi się zdaje,bo jak tak,to czegoś nie wiem :roll: To dlatego teraz wygladam jakbym przed szereg wyskoczył,a nie ze spóźnymi wjechał :-D
Dobra,dość mojego tu biadolenia nie na temat,bo fura do oceny przecie

Pozdr 8-)