[A6 C5 4.2] Monster garage - Welcome to my world ...od 3 str
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
kolego censored,szanowny moderatorze doskolale zdaje sobie z tego sprawe jak wazna i odpowiedzialna role pelnisz notabene skrzetnie pilnujac wzglednego porzadku,oczywiscie w pelni to doceniam i szanuje.Wez jednak pod uwage ze to zacne forum powstalo i rozbudowuje sie dzieki ludziom roznym ludziom bez ktorych nic bys niemial do roboty na tym forum.Rozumiem ze azeby stac sie pelno wartosciowym czlonkiem godnym szacunku musze jeszcze jakis czas poczekac jak sugerujesz tak?
Pragne rowniez uswiadomic tobie ze niewszystko na tym swiecie musi sie Tobie podobac ,tym bardziej jesli nieposiadasz poczucia humoru ani lekkiego dystansu do siebie i innych ludzi.Jak rowniez mysle ze troszke nazbyt powaznie zeby nie powiedziec spolecznie traktujesz funkce ktora pelnisz,gdyz odnosze wrazenie ze traktujesz nowych czlonkow forum jak intruzow.A przeciez Twoja glowna rola powinno byc pomaganie im sie zaklimatyzowac i pojac zasady egzystecji na forum w mozliwie jak najbardziej przyjacielski sposob,ktorego niestety niewyczuwam nawet w szczatkowej ilosci czytajac Twoj naznaczony chyba troszke zbyt duzym ego post.Byc moze masz racje i moj delikatny zarcik byl nienamiejscu(choc ja tak wcale nieuwazam i wlasnie dostarczyles na poparcie tego zarciku ewidetny dowod),ale jak slusznie spostrzegles jestem swiezym narybkiem tego i tak mlodego w gruncie rzeczy forum(choc juz dosc preznego)i wydaje mi sie ze mozna po przez to usprawiedliwic moje ze tak powiem szczeniackie zachowanie.Ale natomiast Twoja ze tak to ujme z lekko nadmuchana postawe juz usprawiedliwic nieco trudniej z racji wlasnie powagi roli,ktora pelnisz i dlugosci czasu Twojego czlonkostwa.Moze warto byloby sie zastanowic nad tym odrobinke.
odnosnie podpinania tematu to w domysle chodzilo mi ze na stale...
:mrgreen: tak wiec zmiezajac do plety mojego i tak zbyt dlugiego wywodu serdecznie zycze troszke wiecej usmiechu,samokrytyki...a pierwszym krokiem z Twojej strony ku spelnieniu tych zyczen niech bedzie moze poluzowanie tej Twojej bardzo eleganckiej czapeczki gdyz wygada na lekko przyciasnawa :mrgreen: o ile wolno zasugerowac oczywiscie :mrgreen:Serdecznie pozdrawiam
SANTO mam do Ciebie takie pytanko jako ze jestes w moich laickich oczach autorytetem jesli chodzi o auta,a mianowicie jakie mogl bym maksymalnie duze buciki zamatowac w mojej lady,ale tak zaby niekabinowac z dystansami tylko poprostu wziasc i przelozyc?
za ewetualne bledy z gory przepraszam -dyslekcja
Pragne rowniez uswiadomic tobie ze niewszystko na tym swiecie musi sie Tobie podobac ,tym bardziej jesli nieposiadasz poczucia humoru ani lekkiego dystansu do siebie i innych ludzi.Jak rowniez mysle ze troszke nazbyt powaznie zeby nie powiedziec spolecznie traktujesz funkce ktora pelnisz,gdyz odnosze wrazenie ze traktujesz nowych czlonkow forum jak intruzow.A przeciez Twoja glowna rola powinno byc pomaganie im sie zaklimatyzowac i pojac zasady egzystecji na forum w mozliwie jak najbardziej przyjacielski sposob,ktorego niestety niewyczuwam nawet w szczatkowej ilosci czytajac Twoj naznaczony chyba troszke zbyt duzym ego post.Byc moze masz racje i moj delikatny zarcik byl nienamiejscu(choc ja tak wcale nieuwazam i wlasnie dostarczyles na poparcie tego zarciku ewidetny dowod),ale jak slusznie spostrzegles jestem swiezym narybkiem tego i tak mlodego w gruncie rzeczy forum(choc juz dosc preznego)i wydaje mi sie ze mozna po przez to usprawiedliwic moje ze tak powiem szczeniackie zachowanie.Ale natomiast Twoja ze tak to ujme z lekko nadmuchana postawe juz usprawiedliwic nieco trudniej z racji wlasnie powagi roli,ktora pelnisz i dlugosci czasu Twojego czlonkostwa.Moze warto byloby sie zastanowic nad tym odrobinke.
odnosnie podpinania tematu to w domysle chodzilo mi ze na stale...
:mrgreen: tak wiec zmiezajac do plety mojego i tak zbyt dlugiego wywodu serdecznie zycze troszke wiecej usmiechu,samokrytyki...a pierwszym krokiem z Twojej strony ku spelnieniu tych zyczen niech bedzie moze poluzowanie tej Twojej bardzo eleganckiej czapeczki gdyz wygada na lekko przyciasnawa :mrgreen: o ile wolno zasugerowac oczywiscie :mrgreen:Serdecznie pozdrawiam
SANTO mam do Ciebie takie pytanko jako ze jestes w moich laickich oczach autorytetem jesli chodzi o auta,a mianowicie jakie mogl bym maksymalnie duze buciki zamatowac w mojej lady,ale tak zaby niekabinowac z dystansami tylko poprostu wziasc i przelozyc?
za ewetualne bledy z gory przepraszam -dyslekcja
Ostatnio zmieniony 02 cze 2010, 22:29 przez Robtoy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Tiptronic
Panowie nie ma co sobie do gardziołek skakać przecie to nie ma sensu zaraz będzie awantura a to jest nam zupełnie nie potrzebę :mrgreen: i bardzo was moi mili proszę o podanie sobie ręki na zgodę
Dla rozluźnienia atmosfery będzie zagadka co wy na to?
Z cyklu co to jest?
![Obrazek]()
Co do twojego pytania Robtoy to u mnie są te nadmuchane nadkola i u mnie więcej się mieści ale w kwestii twojej budy i silnika to polecam z całą stanowczością kolegę Posti to jest autorytet jeśli chodzi o to auto 100% jego wiedza pomoże Ci w wielu modach.
Z tego co pamiętam miał felgi ori 19 i opony 245/35/19 i to się mieściło :mrgreen:
Posti popraw mnie jak coś pomieszałem bo nie pamiętam :mrgreen:

Dla rozluźnienia atmosfery będzie zagadka co wy na to?
Z cyklu co to jest?
Co do twojego pytania Robtoy to u mnie są te nadmuchane nadkola i u mnie więcej się mieści ale w kwestii twojej budy i silnika to polecam z całą stanowczością kolegę Posti to jest autorytet jeśli chodzi o to auto 100% jego wiedza pomoże Ci w wielu modach.
Z tego co pamiętam miał felgi ori 19 i opony 245/35/19 i to się mieściło :mrgreen:

Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Skrzynia: Manual
SANT0, pierwszy raz widze cos takiego ale jesli mam zgadywac to obstawiam na elemet skrzyni biegow.Ok sprobuje podpytac Postiego jeszcze dzieki
censored, Wiec pierwsze koty za ploty jak to mowia umnie na wsi Ty poluzowales czapeczke,to i ja poluzuje lydeczke doceniam styl w jakim napisales odpowiez
szacunek i pozdrowionka
censored, Wiec pierwsze koty za ploty jak to mowia umnie na wsi Ty poluzowales czapeczke,to i ja poluzuje lydeczke doceniam styl w jakim napisales odpowiez
szacunek i pozdrowionka

-
- Forum Audi A6 / A7
Robtoy pisze:SANT0, pierwszy raz widze cos takiego ale jesli mam zgadywac to obstawiam na elemet skrzyni biegow.Ok sprobuje podpytac Postiego jeszcze dzieki
szacunek i pozdrowionka
SANTO SANTO moge Ja moge Ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mniamniuśna

< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >