Witam kolegów
Posiadam audi a6 c5 2,5 tdi z zamontowanym audi nawigation plus w autku nie ma zmieniarki ani nawigacij poprzedni wlasciciel to zdemontowal chcialbym zamienic to radyjko na coś takiego
http://allegro.pl/item1047602221_jvc_kw ... rakow.html
czy warto i czy jest taka mozliwosc
ewentualnie czekam na inne propozycje
z góry dziekuje
[A6 C5] zamiana audi nawigation plus na inne radio
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
Mogą być innych firm?? TAK
Ma świecić na zielono\czerwono\niebiesko i do tego migać i skakać?? OBOJETNIE
Preferowane wejścia usb\sd\ipod?? OBOJETNIE
Inny sprzęt jaki masz już w aucie?? ORGINALNY AUDI
Do jakiej muzyki?? KAZDEJ
Nowe czy używane też wchodzą w rachubę?? NAJLEPIEJ NOWE CHOC UZYWANYM NIE POGARDZE
Jaka cena?? OD 1000-1300PLN ALE MOZE BYC TEZ MNIEJ
Ma świecić na zielono\czerwono\niebiesko i do tego migać i skakać?? OBOJETNIE
Preferowane wejścia usb\sd\ipod?? OBOJETNIE
Inny sprzęt jaki masz już w aucie?? ORGINALNY AUDI
Do jakiej muzyki?? KAZDEJ
Nowe czy używane też wchodzą w rachubę?? NAJLEPIEJ NOWE CHOC UZYWANYM NIE POGARDZE
Jaka cena?? OD 1000-1300PLN ALE MOZE BYC TEZ MNIEJ
- corel
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
adekadek31, a nie lepiej kupić zmieniarkę CD?
http://allegro.pl/item1026144007_zmieni ... yczna.html
http://allegro.pl/item1026144007_zmieni ... yczna.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
1000- 1300 to już bardzo rozsądna cena więc można poszaleć.
Najtaniej wyjdzie, tak jak zasugerował corel, kupić zmieniarkę. O ile oczywiście nie przeraża Cie perspektywa przerabiania mp3->wav i ograniczona ilość piosenek.
Następnie jeżeli to ma być radio tylko do grania bez żadnych audiofilskich doznać, pokładowych procesorów, aktywnych zwrotek itp. to JVC, Kenwood, Pioneer do 500 zł bd w sam raz.
Jeżeli natomiast planujesz w przyszłości rozbudowę i lubisz się bawić opóźnieniami, podziałem pasma na sekcje etc. to clarion 788, Alpine 9835, Pioneer P88 zrobią ładną miazgę (z tych bardziej dostępnych i popularnych modeli)
Najtaniej wyjdzie, tak jak zasugerował corel, kupić zmieniarkę. O ile oczywiście nie przeraża Cie perspektywa przerabiania mp3->wav i ograniczona ilość piosenek.
Następnie jeżeli to ma być radio tylko do grania bez żadnych audiofilskich doznać, pokładowych procesorów, aktywnych zwrotek itp. to JVC, Kenwood, Pioneer do 500 zł bd w sam raz.
Jeżeli natomiast planujesz w przyszłości rozbudowę i lubisz się bawić opóźnieniami, podziałem pasma na sekcje etc. to clarion 788, Alpine 9835, Pioneer P88 zrobią ładną miazgę (z tych bardziej dostępnych i popularnych modeli)
-
- Forum Audi A6 / A7
chodzi mi o zwykle radyjko z mp3 tylko do grania bez żadnych audiofilskich doznać, pokładowych procesorów, aktywnych zwrotek itp
zmieniarka fajna sprawa ale trzeba co jakis czas leciec do bagarznika i zmieniac plyta nawet jesli jest ich tam 6 no i przerabianie mp3->wav i ograniczona ilość piosenek.
no i jeszcze jesli bym chcial zmienic to radyjko to tak by nie zmieniac kosza na o radyjko najlepiej wstawic w miejsce starego
Tak tak wiem jestem marudny i wymagajacy ale jesli ktos by mi doradzil z szanownych forumowiczow bylbym wdzieczny no i moze kiedys bym jakowes pifko w pokaznej ilosci zafundowal
zmieniarka fajna sprawa ale trzeba co jakis czas leciec do bagarznika i zmieniac plyta nawet jesli jest ich tam 6 no i przerabianie mp3->wav i ograniczona ilość piosenek.
no i jeszcze jesli bym chcial zmienic to radyjko to tak by nie zmieniac kosza na o radyjko najlepiej wstawic w miejsce starego
Tak tak wiem jestem marudny i wymagajacy ale jesli ktos by mi doradzil z szanownych forumowiczow bylbym wdzieczny no i moze kiedys bym jakowes pifko w pokaznej ilosci zafundowal
Może zmieniarka MP3
Pudełko wielkości paczki papierosów montujesz w schowku, zawsze pod ręką
obsługuje karty pamięci i pendrivy, 6 wirtualnych płyt po 100 utworów
prosty szybki montaż, przystępna cena
mam takie cuś 1,5 roku i w zupełności wystarcza, z mp3 audiofilskich doznań się nikt nie doczeka
poza tym ja jestem purystą i w/g mnie każde nieoryginalne radio psuje wygląd, a to jakaś szpara, tu odstaje, inne podświetlenie itp
Pudełko wielkości paczki papierosów montujesz w schowku, zawsze pod ręką
obsługuje karty pamięci i pendrivy, 6 wirtualnych płyt po 100 utworów
prosty szybki montaż, przystępna cena
mam takie cuś 1,5 roku i w zupełności wystarcza, z mp3 audiofilskich doznań się nikt nie doczeka
poza tym ja jestem purystą i w/g mnie każde nieoryginalne radio psuje wygląd, a to jakaś szpara, tu odstaje, inne podświetlenie itp