Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[100c4]schemat przekazniki sterowanie centralnego zamka

Elektryka
ODPOWIEDZ
Forum Audi A6 .

[100c4]schemat przekazniki sterowanie centralnego zamka

Post autor: Forum Audi A6 . » 28 maja 2010, 21:35

witam.mialem awarie nagrzewnicy troche sie polalo na dywan,rozebralem zeby wysuszyc,po zlozeniu nie dziala centralny zamek.nie dzialaja tez lampki w raczkach nad dzwiami tyl oraz nie dziala prawidlowo lampka nadz kierowca.tzn na stale jest ok ale jesli ma byc sterowana dziwmi to nie dziala.moje pytanie co moglo sie rozpiac co moglo pasc
?pompka wymieniona i nic,centralny nie dziala tez z klucza.system z pilota dziala poprawnie tzn daje impulsy tak jak powinno,ale dalej instalacja w samochodzie nie powoduje zamkniecia dzwi.gdzie sa jekis bezpieczniki sterowniki centralnego,do pompki dochodzi plus i minus,brak jej jakichs impulsow.wpinajac sie wkostke i podajac prad potrafie zaqpalic lampki,wiec instalacja wychodzaca z pompki jest ok.kto bedzie kozak i pomoze? :-) :-) \

dodam ze po awari jezdzilem ze 3 dni z woda na dywanach i wszystko dzialalo
Ostatnio zmieniony 29 maja 2010, 11:02 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 29 maja 2010, 09:53

Lechu, to wszystko wiedzialem.bezpieczniki sprawdzone,modulu komfortu u mnie chyba nie ma

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 29 maja 2010, 11:01

moze bede mial dostep do wszystkich schematow znjadujacych sei w bazie audi.mam nadzieje ze to mi pomoze znalezc te przekazniki.masz racje wizaka idzie tak jak mowisz

[ Dodano: 2010-05-30, 20:06 ]
Lechu, <piwo> <piwo> <piwo> <piwo> <piwo>
naprowadziles mnie na trop.temat ogarniety.moja glupota dorownuje mojej wadze hehehehe.w tej skrzynce bezpiecznikow pod maska byly u mnie 3 bezpieczniki takie ori metalowe,ze nie chcialo mi sie ich sprawdzac wiec wyjalem wszystkie naraz i z pamieci wsadzilem nowe.okazalo sie ze pierdo...olem sie o jedno miejsce heheheh.w sobote juz sie poddalem i podpialem strzykawke zeby chociaz podomykac drzwi.i na koncu zaczalem sie przygladac tej skrzynce i dla sprawdzenia zalozylem wszelkie bezpieczniki we wszystkie miejsca wolne rowniez....i zadzialalo.a ty naprowqdziles mnie tymi przekaznikami ze powinny byc.a byly tylko tam w sumie.jesli nie mialy byc pod fajera jak napisales ze omija bezpieczniki wiec sa tylko tam.mimo wszystko postaram sie o schemat do 100/c4

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl