Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C4] Jak zdjąć osłonę słupka C sedan

Wnętrze
ODPOWIEDZ
szandel
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C4] Jak zdjąć osłonę słupka C sedan

Post autor: szandel » 22 maja 2010, 09:26

Witam

Słabo odbiera mi radio (nie łapie fal) poczytałem trochę na forum :-) i chcę się dostać do tego wzmacniacza na prawym tylnym słupku.

Jak i co po kolei rozebrać żeby nic nie połamać??

Wiem ze trzeba wyjąć kanapę ale jak zdjąć jej oparcie wczoraj się męczyłem, trzeba wyciągnąć te (białe) prowadnice od zagłówków??

Z góry dzięki za pomoc

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 22 maja 2010, 10:11

tak.musisz wydlubac te biale prowadnice,od strony bagaznika masz widoczne zabki ktore musisz nacisnac,pozatym od dolu oparcia masz dwie sruby,po odkreceniu i odblokowaniu z gory poprostu ciagniesz cale oparcie rowno do gory i wychodzi.co do boczkow slupkow to sa na zatrzaskach wiec delikatnie pociagnij i powinno odlezc.

szandel
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: szandel » 22 maja 2010, 12:02

tomkom1 pisze:tak.musisz wydlubac te biale prowadnice,od strony bagaznika masz widoczne zabki ktore musisz nacisnac,pozatym od dolu oparcia masz dwie sruby,po odkreceniu i odblokowaniu z gory poprostu ciagniesz cale oparcie rowno do gory i wychodzi.co do boczkow slupkow to sa na zatrzaskach wiec delikatnie pociagnij i powinno odlezc.
tą półkę z głośnikami tez muszę zdjąć ??

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 22 maja 2010, 12:16

niekoniecznie ale mysle ze bedzie ci wygodnie z tym wszytkim zapanowac.aby zeszla polka to odkrecasz od dolu glosniki i wyciagasz najpierw glosniki otem pulke w swoja strone ciagniesz delikatnie ja wyyginajac na srodku w palak.o ile masz moze rolete z tylu to musisz ja rozkrecic od wnetrza chyba 3 srubki

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja