to moze tak
brat wymienial w a3 przednie glosniki bo tez jeden juz wysiadl kupil hertz zestaw odseparowany i powiem ze niema róznicy miedzy orginalnymi a hertz ,nawet org lepiej smigaly
a tak wszyscy zachwalali hertze
gra to pod samym radiem
przyczyna moze byc ze
hertze maja 60w w RMS
a orginalne napewna sa slabsze i radio lepiej sobie z nimi radzi
[A6 C5] Bose vs Blaupunkt - czy to jest to samo?
Z tym zachwalaniem to różnie bywa. Ja słyszałem również nieciekawe opinie na temat Hertz, ale własnego zdania nie mam, bo Hz nigdy nie miałem. To, że ciągnie je z radyjka oczywiście może być powodem tego, że gra nieciekawie, bo system CA gra tak jak najgorsza jego częśćjeki87 pisze:brat wymienial w a3 przednie glosniki bo tez jeden juz wysiadl kupil hertz zestaw odseparowany i powiem ze niema róznicy miedzy orginalnymi a hertz ,nawet org lepiej smigaly
a tak wszyscy zachwalali hertze
gra to pod samym radiem
przyczyna moze byc ze
hertze maja 60w w RMS
a orginalne napewna sa slabsze i radio lepiej sobie z nimi radzi

Vorsprung Durch Technik
pomocy
Witam mam problem dotyczący właśnie blaupunkta miałem serie kaseciaka blaupunkta+zmieniarka cd + subwoofer. zakupilem wlasnie radio JVC z usb ale pod radio jest podlączony sam przod a tyl idzie razem z subowoferem na kostce od zmieniarki i subowfera i wlasnie w tym kierunku mam pytanie czy wie ktos cos na ten temat czy jest jakis dodatkowy wzmacniacz jak mozna podlaczyc same tylnie glosniki bez suba pod radjo widze ze na ten temat wie duzo uzytkownik eneron bardzo prosze o pomocJesli mozna to prosil bym o przeslanie informacji na email badz gg .Pozdrawiam