http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff7 ... baccb.html
[A6 C4] Atrapa bez znaczka i czarne lampy z kierunkami
-
user
zdradź lepiej jak rozlozyles te kierunki i jak je potem tak ladnie skleiles.... mysle nak kupnem nowych bialych i przerobieniu je na czarne.... ale boje sie ze ich nie rozkleje tak latwo jak swoje.... myslalem nad tym zeby skleic je na goraco... tzn zlozyc a pozniej czyms cienkim przytopic tam gdzie oryginalnie jest laczenie... napisz jakis opis coby pomogloMongolski pisze:miałem czarne depo to odesłałem, dzis znowy sciagnołem lampy coby dokonac lekkich zmian, mianowicie przy odbłysniku długich pomalowałem powierzchnie na dole i prezentuje sie o niebo lepjej niz wczesniej, tak samo jak własnorecznie rezane kierunki ;D
[ Dodano: 2010-05-27, 22:31 ]
a o migacze Depo to chodzilo mi o te malutkie na boku auta a nie w przodzie przy reflektorach
Bo cztery kółka zawsze jadą do przodu...
OOOO
-
user
a jak to wygląda od strony prawnej? panowie policjanci nie będą mieli pretensji?
[ Dodano: 2010-06-04, 09:59 ]
dzięki kolego Mongolski, właśnie pomalowałem kierunki tak jak mówiłeś i wyglądają naprawdę kozacko
jak możesz to wrzuć fotkę z bliska jak lampa wygląda żeby było widać co i jak malowane było
[ Dodano: 2010-06-04, 09:59 ]
dzięki kolego Mongolski, właśnie pomalowałem kierunki tak jak mówiłeś i wyglądają naprawdę kozacko
jak możesz to wrzuć fotkę z bliska jak lampa wygląda żeby było widać co i jak malowane było
Było: A6 C4 2.5tdi, 115KM, 1994r,
Było: S6 C4 4.2, 290KM 1995r,
Jest: MOJA ŻABA
Było: S6 C4 4.2, 290KM 1995r,
Jest: MOJA ŻABA