szóstka
szóstka
A6 2.5 TDI 180km quattro, 2002/03. Miał być to samochód ekomomiczny, lecz spalanie ok 11-12 litrów w mieście nie zadowalam mnie:/ Ale za to jaki komfort. Autko ma 4 szybki w elektryce, lusterka, naviplus, skóre, fele 17', fotele w elektryce, perktronic, jakies tam inne o których nie pamiętam bo ich nie używam, a po za tym pewnie większośc z Was wie co tam jeszcze może być:) Aha no i oczywiście tiptronic. Srebrne, avant, ładna felga, troche cgromu i auto mimo iż 100% seryjne prezentuje się moim skromym zdaniem zajebiście:P Mam zamiar kupić luestrka w chromie, no i tuner TV bo szwaby wyjeły;/ Po za wysokim spalaniem wkurza mnie brak dvd:P, droeig przeglądy i wymiany rozrządu (w ASO), niiektóre pierdoly takie jak niewysuwający sie uchwyt na napoje, czasem trzeszcząci przerywacz od kierunkowskazów (przerywacz wymienilem, ale dalej trzeszczy, gdzies jest jakaz zwara) no i czasel lubie zapiszczeć wiatrak od nawiewu. Z uszkodzen jakie auto miało, bo podczas wycieczki do KRakowa wiatrak na chłodnicy dokonał autodestrukcji, co dopraowadziło do podziurawienia chlodnicy, co wiązało się z wymianą oby tych częsci. PO za tym mimo, że auto nie ma naglosnienia Bose to gra wyśmienicie, łupie aż miło. Dobra chyba tyle, oto fotki:
http://www.bikepics.com/members/Pawel87/audi/
http://www.bikepics.com/members/Pawel87/audi/
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Marko 1941
- Forum Audi A6 / A7
:arrow: Jubex Jaki masz kod silnika? AKE pewnie czy już BAU?
Muszę Cię zmartwić ale jak w zimę będziesz jeździł krótkie dystanse po mieście na niedogrzanym silniku to spali Ci jeszcze więcej
Tak to już jest Masz tiptronic i jeszcze na 4 łapy w mieście niedogrzany lubi wypić
Za to w trasie Cię zaskoczy 7 litrami W sumie te silniki są do tego stworzone Disel to Wileki Podróżnik
Muszę Cię zmartwić ale jak w zimę będziesz jeździł krótkie dystanse po mieście na niedogrzanym silniku to spali Ci jeszcze więcej
Tak to już jest Masz tiptronic i jeszcze na 4 łapy w mieście niedogrzany lubi wypić

Za to w trasie Cię zaskoczy 7 litrami W sumie te silniki są do tego stworzone Disel to Wileki Podróżnik
'91 C4 100 2.0 AAE Sedan było
'00 A6 C5 2.5 AKE Avant jest
Ride or Die
'00 A6 C5 2.5 AKE Avant jest

Ride or Die
Zdjęcie są stare, wymieniłem opony na takie: http://www.salon-opon.com/storage/opony/257.jpgmacieja910 pisze:Niezla szosteczka. A oponki z tylu juz chyba do wymiany sie nadaja kolego
W trasie przy mojej jeździe pali 10l/100km, raz udalo mi msię zejśc do 7,3l/100km.
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: