Klub Ruszył
-
Darek 2.5tdi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Moim zdaniem lepszy taki pomysł niż żaden
. Co do naklejek to niemożna też przesadzać z ich ilością; i wielkością; bo wyjdzie nam choinka z auta to raz, a poza tym pamiętajmy że wcześniej czy później będziemy wóz sprzedawać a przyszły nabywca może nie być klubem zainteresowany a naklejki będą; mu przeszkadzały. Więc Ja osobiście raczej przychylał bym się do klejenia w szyby (np. tył i tylne trójką;ciki) bo na lakierze później mogą; zostać ślady. ( wiem bo poprzedni właściciel mojej miał jakiś niewielki napis na zderzaku, usuną;ł go a jak auto jest ładnie umyte i nawoskowane to w słoneczku i tak widać że coś tam było
).
-
Forum Audi A6 i A7
Zarówno naklejki jak i klubowe ramki powstaną; i będą; zamówienia realizowane. Narazie czekamy, forum jak i zarazem klub się rozrasta wiec bą;dźmy dobrej myśli.
Co do naklejki dobra miejsce na nią; to dół tylnej klasy. Pasowało by żeby wszyscy naklejali w jednym miejscu, żebyś my mogli łatwo się odnajdywać na drogach.
Co do naklejki dobra miejsce na nią; to dół tylnej klasy. Pasowało by żeby wszyscy naklejali w jednym miejscu, żebyś my mogli łatwo się odnajdywać na drogach.
-
Forum Audi A6 i A7
-
Darek 2.5tdi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.0 136KM
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Kontakt:
to moze to bylby najlepszy pomysl,gdybysmy gdzies znalezli takie miejsce gdzie by nam naklejke z odpowiednim logo klubu zrobili na takim magnezie(macie) jak taxowkarze maja lub te na lodówki.co wy na to
Wtedy nikt by niemial problemu! :?:
[ Dodano: 2008-03-11, 14:44 ]
a cos takiego jak wam sie podoba 33funty.
Wtedy nikt by niemial problemu! :?:
[ Dodano: 2008-03-11, 14:44 ]
a cos takiego jak wam sie podoba 33funty.