[s6 c5] RS6 LOOK 4.2 S zdj.str 22 / Filmik SOUND str.23
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
o mój słodki Jezu Maryjo święta naj naj naj najładniejsza S6 jaka widziałem czystym przypadkiem wpadłem na twoją poprzednią 2.4 i przeczytałem cały temat i widzę że zmieniłeś zaraz wyszukałem posty twoje i temat o nowym 4.2 i jak wtedy mi kopara opadła to teraz poczwórnie pełen wypas jedyne co to dla mnie bardziej by pasowały te fele z poprzedniej fury lub te pierwsze co masz zdjęcia pod mostem ale to już kwestia gustu życzę bezawaryjności i wytrwałości w modzeniu
:mrgreen:

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
Ostatnie tłumik sa zmienioneMichałq pisze:Bardzo ładnie wygląda na tych felgach![]()
Wymieniałeś cały wydech z rs6 czy to same końcówki?
Jeśli końcówki to pochwal się gdzie nabyłeś ? :mrgreen:

Miałem mozliwosc kupna wydechu rs6 ale wolalem zalozyc nowe tlumiki dobrego producenta :-D dlugo szukalem tego wzoru :roll: :-P
< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
swietna maszynka ...jednak mysle ze na tych chromowanych felach wygladała najlepiej.
LINK DO MOEJE PEREŁKI a-oto-moja-perelka-nowe-fotki-vt18100.htm#196543
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie nie robia ladnie chodziSANT0 pisze:Ja też mam u siebie ultera a powiedź nie robią ci rezonansu tak około 1200 obr?

[ Dodano: 2010-04-17, 19:17 ]
Chrom zabieral drapieznosci i wigoru :-D od kupna autko stalo na 6 roznych kpl. felg i wkoncu znalazlem odpowiednie ktore bardzo mi w nim odpowiadaja :mrgreen: i co najwazniejsze maja dokladnie taka sama mase jak 17" oryginalne :lol: a to bylo najwazniejsze by nie tracic na 0,01 "osiągach"knepa11 pisze:swietna maszynka ...jednak mysle ze na tych chromowanych felach wygladała najlepiej.

- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
WOW! radek_s4, chłopie aż się prawie posikałem z wrażenia!! :lol: Brawo! f00ra wyczesana na maxa!
Patrząc z boku felaśki przypominają mi te od Porsche 991 Turbo i tak się zastanawiałem czy to faktycznie one, ale i tak te co masz pieknie pasują do auta!!
Temat silnika i wydechu... zazdroszczę m.in. melodii :!:
Proponuję, abyś się uaktywnił na forum i zapodał fotkę do kalendarza, bo szkoda żeby takiej Aszóstki zabrakło
Gratulki dobrego gustu (oraz $$) no i oczywiście powodzenia w ew. dalszych zmianach i udoskonaleniach
Patrząc z boku felaśki przypominają mi te od Porsche 991 Turbo i tak się zastanawiałem czy to faktycznie one, ale i tak te co masz pieknie pasują do auta!!
Temat silnika i wydechu... zazdroszczę m.in. melodii :!:
Proponuję, abyś się uaktywnił na forum i zapodał fotkę do kalendarza, bo szkoda żeby takiej Aszóstki zabrakło

Gratulki dobrego gustu (oraz $$) no i oczywiście powodzenia w ew. dalszych zmianach i udoskonaleniach

-
- Forum Audi A6 / A7
censored pisze:ÂŚwietnie się prezentuje , zdecydowanie te felgi dodały agresywności autu!! Na chromach był lans i baunsale też pięknie wyglądała
Nie wiem czy tak wyszło zdjęcie ale na jednym z pierwszych na poprzedniej stronie tylni zderzak jakiś takiś matowy wyszedł??
Odnośnie tłumików to gdzie dorwałeś takie ? Bo jak pytałem w ulterze to nic na temat takich nie wiedzą
czesc ,
przed fotkami napisalem ze na dniach lakierka :-D bo od rs6 jeszcze nie malowalem tnz narazie czanrym matem by sie nie rzucal w oczy :-P :mrgreen: dlatego jeszcze czujnikow nie ma od parka sa schowane pod za pare dni bedzie tip top

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
W planach hmmm ...
zderzak przedni RS6 ZAKUPIONY na dniach lakierka razem z tylnim / .. wciąz poszukuje progów RS6 ale jak wiadomo temat rzeka 8-) szukam w pl , de i uk ale narazie nic nie ma
GRILL SHADOW LINE RS6 JUZ KUPIONY I ZAÂŁOÂŻONY
ale fotki porobie jak bedzie komplet tip top
Wkońcu chciałbym się zabrac za silnik i ogarnac ok 400KM czerpiac uważnie wiedze od naszego przyjaciela SANTO

zderzak przedni RS6 ZAKUPIONY na dniach lakierka razem z tylnim / .. wciąz poszukuje progów RS6 ale jak wiadomo temat rzeka 8-) szukam w pl , de i uk ale narazie nic nie ma
GRILL SHADOW LINE RS6 JUZ KUPIONY I ZAÂŁOÂŻONY

Wkońcu chciałbym się zabrac za silnik i ogarnac ok 400KM czerpiac uważnie wiedze od naszego przyjaciela SANTO