[A6 C5] Skrzypienie podczas skręcania i podczas jazdy
[A6 C5] Skrzypienie podczas skręcania i podczas jazdy
Witam. Od około 5 dni mam takie obawy w swojej A6, że skrzypi mi niesamowicie przednie zawieszenie (tak podejrzewam, że to zawieszenie). Skrzypi zarówno podczas skręcania
, jak i podczas normalnej jazdy. Najlepsze, że dzieje, się to po kilku minutach jazdy-nie od razu. Skrzypienie jest tak dziwne i nie do zniesienia, że nie wiem co mogę zrobić. Czy trzeba coś przesmarować? W żadną dziurę, krawężnik itp nie wpadłem. Jak ktoś się z takim czymś spotkał to podzielcie się opiniami. Dzięki

, jak i podczas normalnej jazdy. Najlepsze, że dzieje, się to po kilku minutach jazdy-nie od razu. Skrzypienie jest tak dziwne i nie do zniesienia, że nie wiem co mogę zrobić. Czy trzeba coś przesmarować? W żadną dziurę, krawężnik itp nie wpadłem. Jak ktoś się z takim czymś spotkał to podzielcie się opiniami. Dzięki
- 

Mecenas334
- Forum Audi A6 / A7 
- 

mariusz103
- Forum Audi A6 / A7 
moja laska tez tak miala!
tylko ze w polo. wyladowala 2 razy w rowie i zaczelo skrzypiec zawieszenie. nie wiem dokladnie jak ta czesc sie nazywa   ale wiem ze sa to gumy do ktorych jest przymocowana jakas tam czesc zawieszenia
 ale wiem ze sa to gumy do ktorych jest przymocowana jakas tam czesc zawieszenia  , nie jest to drogi interes przynajmniej w polo
 , nie jest to drogi interes przynajmniej w polo

ale wiem ze sa to gumy do ktorych jest przymocowana jakas tam czesc zawieszenia
 ale wiem ze sa to gumy do ktorych jest przymocowana jakas tam czesc zawieszenia  , nie jest to drogi interes przynajmniej w polo
 , nie jest to drogi interes przynajmniej w polo- 

MISIEK_A6
Sublime, u mnie był to wachacz dolny tak zwany prosty....
http://moto.allegro.pl/item1011473013_w ... _nowy.html
Wymieniłem oby dwa skrzypienie ustało

http://moto.allegro.pl/item1011473013_w ... _nowy.html
Wymieniłem oby dwa skrzypienie ustało