[A6 C4] Atrapa bez znaczka i czarne lampy z kierunkami
-
- Forum Audi A6 / A7
w kierunkach okazalo się że to nie parowanie tylko wyschnięta kropelka dawała efekt zaparowania:) rozebralem jeszcze raz i poczyściłem. Skleilem uniwersalnym bezbarwnym klejem i wszystko działa i ładnie wygląda:) Dla informacji to jak lampy będziesz malował to przy składaniu posmaruj z obu stron uszczelke silikonem przed złożeniem, bo też musiałem rozkładać. Tym razem efekt typowego parowania. Po tym zabiegu wszystko suche
A i jeszcze a propo malowania reflektorów to potrzebna naprawde pożądna taśma malarska. Odbłyśnich jest taki delikatny, że po siódmym zakupie taśmy dopiero nic nie odrywała.

Bo cztery kółka zawsze jadą do przodu...
OOOO

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
No uporałem się z lampami wyglądają według mnie świetnie ale co najbardziej mnie zaskoczyło po wyczyszczeniu ich od środka świecą świetnie po prostu jak nie to auto polecam wyczyszczenie lamp od środka
Niestety nie udało mi się rozpołowić kierunków mógłbym prosić o dokładniejszą instrukcje jak je rozpołowić
Niestety nie udało mi się rozpołowić kierunków mógłbym prosić o dokładniejszą instrukcje jak je rozpołowić
W opisie na drugim zdjeciu jest zaznaczony czerwony trójkąt. Jak masz już kierunkowskaz to po sciągnięciu uszczelki, masz szpare pomiędzy kloszem a obudową i w tym narozniku natnij okolo 1 cm brzeszczotem. Ja użyłem takiego jednostronnego niebieskiego jest on cieńszy od zwykłego. Po takim nacięciu musisz mieć coś sztywnego, żeby weszło w nacięcie i podwarzyć. Ja użyłem nóż ZEPTERA. Nie bój się że cos pęknie... Napewno zadziała...
Zrób zdjęcia jak Ci wyszły reflektory
no chyba, że poczekamy na końcowy efekt w całości 
Zrób zdjęcia jak Ci wyszły reflektory

Bo cztery kółka zawsze jadą do przodu...
OOOO

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM