Panowie. Poszukuje podłokietnika do A6 C4 96r w jasnym kolorze skóry...były podobno dwa siwy i beż...który mam?nie orientuje się za bardzo i nie wiem gdzie mogę to sprawdzić. Macie jakieś pomysły? Przy okazji jakbyście słyszeli,że ktoś ma do sprzedania to dajcie proszę cynk. Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-01-28, 16:16 ]
A tak przy okazji....ktoś z Was może zakładał taki podłokietnik do swojego autka?
[A6 C4]Podłokietnik
- kubistyczny
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C4]Podłokietnik
Ostatnio zmieniony 28 sty 2008, 21:15 przez kubistyczny, łącznie zmieniany 1 raz.
kubistyczny
Witam , ja nie zakładałem , ale rozkręcałem ten temat . Wyglada to tak :
Trzeba wyciagnąć z tylniego "przedziału " ramke nawiewu klimatyzacji ( środek pomidzy fotelami) , potem rozebrać część tunela nadmuchu i tam sa chyba 3 śruby mocujace stelaż podłokietnika . wykęcić i gotowe...
a.. te kółka przy podłokietniku sa na zatrzaskach i trz\ymaja maskownice boków zawiasu podłokietnika . (odciągnąć w kierunku boku fotela , kierowcy i pasażera),jest jeszcze taka ramka od góry po podniesienu podóokietnika ja widać.. podejzyj delikatn ie podejdź do sprawy i podłokietnik twój.
[ Dodano: 2010-04-24, 23:27 ]
Ramka z tylnego przedziału - ma dekor w kolorze listew drzwiowych wewnetrznych. jest umieszczona do okoła kratki nawiwów, jest na zatrzaskach -delikanie podważać wkretakiem płaskim i powinna odejśc ( ma chyba 4 zatrzaski - kołki)
Trzeba wyciagnąć z tylniego "przedziału " ramke nawiewu klimatyzacji ( środek pomidzy fotelami) , potem rozebrać część tunela nadmuchu i tam sa chyba 3 śruby mocujace stelaż podłokietnika . wykęcić i gotowe...

a.. te kółka przy podłokietniku sa na zatrzaskach i trz\ymaja maskownice boków zawiasu podłokietnika . (odciągnąć w kierunku boku fotela , kierowcy i pasażera),jest jeszcze taka ramka od góry po podniesienu podóokietnika ja widać.. podejzyj delikatn ie podejdź do sprawy i podłokietnik twój.
[ Dodano: 2010-04-24, 23:27 ]
Ramka z tylnego przedziału - ma dekor w kolorze listew drzwiowych wewnetrznych. jest umieszczona do okoła kratki nawiwów, jest na zatrzaskach -delikanie podważać wkretakiem płaskim i powinna odejśc ( ma chyba 4 zatrzaski - kołki)
- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
nie każdy fotel ma taki stelażano własnie, tez mam pytanie dot zamontowania podłokietnikaw c4, czy kazdy fotel ma odpowiedni stelarz do tego aby przymocowac ori podłokietnik?

a6-c4-podlokietnik-vt10389.htm
będzie: S6 C4