zobacz allroad ma je szersze, ładnie to wyglada na c5 bo juz na forum widzialem ktos zakładał ale nie moge znalesc kto

DJabeł pisze:(...) dokładki zderzaków w kolor
konradek pisze:(...) wolałbym domalowac zderzaki i zalozyc listwy boczne od allroada :mrgreen:
hoopek pisze:(...) Dodaj dokładki pod kolor i będzie.
The Rock pisze:(...) musisz wymalować zderzaki i progi w kolor bo teraz to beznadzieja
Musze powiedzieć że strasznie drogo nie wiem jakie tam ceny macie ale ja płaciłem 800 zł jest różnica 600 zł to bardzo dużooooooooo :shock:pawlor_89 pisze:Dzisiaj rozmawiałem z moim zaufanym lakiernikiem... koszt lakierowania dokładek zderzaków + progi + robocizna = 1400zł... koszt nie mały ale zgodzę się z Wami, że audi wtedy inaczej będzie się prezentować ;
No drogo ale co zrobić... znam gościa, który zrobi za pół ceny z tego, ale wszystko na samochodzie (poobklejane taśmami), a z wykończenia to nikt nie będzie zadowolonyThe Rock pisze:Musze powiedzieć że strasznie drogo
Coś takiego jak Ty masz?? Czy może jakąś inną wersję? Widziałem coś na wzór Carbon pod kolor moich felg...The Rock pisze:a co do grilla ja bym zrobił czarny bez znaczka
Właśnie nie da radyThe Rock pisze:zastanowił bym się nad brewkami możesz je np. odkleić ściągnąć i zrobić fotke da rade
Napiszę tak... grill będzie carbon pod kolor kół, listwy z zderzaka znikną, dokładki w kolor i glebasadzik65439 pisze:brewki i chromowana kratka zderzaka out
blenda jeszcze OSTATECZNIE moze byc
Przednie lampy tez moim zdaniem powinny isc tam gdzie ich mijesce - do kosza
pozatym dokladki w kolor ikoniecznie gleba