zobacz allroad ma je szersze, ładnie to wyglada na c5 bo juz na forum widzialem ktos zakładał ale nie moge znalesc kto
[A6 C5] 2,5T v6 na 18" od R8, przyciemnione szyby !!!
DJabeł pisze:(...) dokładki zderzaków w kolor
konradek pisze:(...) wolałbym domalowac zderzaki i zalozyc listwy boczne od allroada :mrgreen:
hoopek pisze:(...) Dodaj dokładki pod kolor i będzie.
The Rock pisze:(...) musisz wymalować zderzaki i progi w kolor bo teraz to beznadzieja
Dzisiaj rozmawiałem z moim zaufanym lakiernikiem... koszt lakierowania dokładek zderzaków + progi + robocizna = 1400zł... koszt nie mały ale zgodzę się z Wami, że audi wtedy inaczej będzie się prezentować
-
The Rock
Musze powiedzieć że strasznie drogo nie wiem jakie tam ceny macie ale ja płaciłem 800 zł jest różnica 600 zł to bardzo dużooooooooo :shock:pawlor_89 pisze:Dzisiaj rozmawiałem z moim zaufanym lakiernikiem... koszt lakierowania dokładek zderzaków + progi + robocizna = 1400zł... koszt nie mały ale zgodzę się z Wami, że audi wtedy inaczej będzie się prezentować ;

Nie mam zdjęcia tylko jeszcze listew z dzwi
No drogo ale co zrobić... znam gościa, który zrobi za pół ceny z tego, ale wszystko na samochodzie (poobklejane taśmami), a z wykończenia to nikt nie będzie zadowolonyThe Rock pisze:Musze powiedzieć że strasznie drogo
Twoimi zdjęciami namówiłeś mnie na lakierowanie ale to dopiero w nowym miesiącu...
Wyrzucę pewnie też chrom z zderzaka i ten grill, tylko jakim go zastąpić
-
The Rock
Coś takiego jak Ty masz?? Czy może jakąś inną wersję? Widziałem coś na wzór Carbon pod kolor moich felg...The Rock pisze:a co do grilla ja bym zrobił czarny bez znaczka
Właśnie nie da radyThe Rock pisze:zastanowił bym się nad brewkami możesz je np. odkleić ściągnąć i zrobić fotke da rade
-
The Rock
kolego wg mnie autku brakuje gleby - przez to ze tak wysoko stoi nie widac ze masz fele 18"
i nie rozumiem czego napisales ze nie wiesz jak bedziesz jezdzil z trzema osobami z tylu jak je zglebujesz - przeciez jak zmienisz sprazyny na nizsze to auto robi sie twardsze i z tylu moze siedziec i 5 osob
pozatym frajda z jazdy po zakretach i chopach jest bezcenna 8-)
dobrze ci inni mowia o tych dokladkach w kolor, tylko nie masz w poblizu jakis innych lakiernikow? bo ten pierwszy to zdzierca a drugi partacz...
pozdrawiam i powodzenia w modzeniu
i nie rozumiem czego napisales ze nie wiesz jak bedziesz jezdzil z trzema osobami z tylu jak je zglebujesz - przeciez jak zmienisz sprazyny na nizsze to auto robi sie twardsze i z tylu moze siedziec i 5 osob
dobrze ci inni mowia o tych dokladkach w kolor, tylko nie masz w poblizu jakis innych lakiernikow? bo ten pierwszy to zdzierca a drugi partacz...
pozdrawiam i powodzenia w modzeniu
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
zapraszam do ogladania:
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
gość_
brewki i chromowana kratka zderzaka out 
blenda jeszcze OSTATECZNIE moze byc
Przednie lampy tez moim zdaniem powinny isc tam gdzie ich mijesce - do kosza
pozatym dokladki w kolor ikoniecznie gleba
Co do tego ze obcizaony nie bedziesz mogl jezdzic to sie nie martw
ja mam -40mm i wracaalem z PL mialem naladowane na aucie grubo powyzje 350kg w przestrzeni bagazowaej i jechac mogelm spokojnie
Jak juz poprzednicy pisali autko ci sie wtedy utwardzi wiec nie bedzie tak siadac
Co do tego ze obcizaony nie bedziesz mogl jezdzic to sie nie martw
ja mam -40mm i wracaalem z PL mialem naladowane na aucie grubo powyzje 350kg w przestrzeni bagazowaej i jechac mogelm spokojnie
Jak juz poprzednicy pisali autko ci sie wtedy utwardzi wiec nie bedzie tak siadac
Napiszę tak... grill będzie carbon pod kolor kół, listwy z zderzaka znikną, dokładki w kolor i glebasadzik65439 pisze:brewki i chromowana kratka zderzaka out
Co do brewek... nie ściągnę ich, bo lampy są w tym miejscu zmatowane, więc będzie lipnie wyglądać
Co do lamp, nie wiem dlaczego spotykam większość negatywnych opinii... dałem za komplet przednich 980,00zł gdzie xenony są za 500,00zł nówki, ja sprzedaje takie taniej... To prawda, że z paskiem DAYLINE mogą być felerne ale jest przecież u nich straszna różnica cenowa, bo dostać można za 600 pare złotych, ja dałem ponad 1/3 więcej, najdroższe na allegro. I nie narzekam na jakieś zaparowania, czy kiepską widoczność w nocy, dla mnie rewelacja!
Teraz wybieram się na południe Polski do rodzinki więc wszelkie mody odchodzą na późniejszy termin. Jak wrócę jestem umówiony z lakiernikiem
-
gość_
pawlor_89, to ze dales prawie tysiac za lampy nie swiadczy o ich jakosci
wiekoszosc osob chce Ci napisac ze takie cos po prostu nmie p[asuje do a6c5
przerost formy nad trescia
lepiej byoby kupic oryginalne lampy ksenonowe z samopoziomowaniem
no co z ale to Twoje autko i Tobie ma sie podobac najbardziej
wiekoszosc osob chce Ci napisac ze takie cos po prostu nmie p[asuje do a6c5
przerost formy nad trescia
lepiej byoby kupic oryginalne lampy ksenonowe z samopoziomowaniem
no co z ale to Twoje autko i Tobie ma sie podobac najbardziej
surowy, moze przesadzilem ze slowem "partacz" ale jakims wielkim profesjonalista to gosc nie jest skoro lakieruje zderzaki i inne elementy nadwozia bez zdejmowania
Gdy widze audice to kwice
zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania: