[A6 C 5 avant] Instrukcja obsługi fabrycznego alarmu
[A6 C 5 avant] Instrukcja obsługi fabrycznego alarmu
Czy ma może ktoś instrukcje do alarmu fabrycznego gdyz mam mały problem z nim a chciałbym cos sie więcej dowiedzieć.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2010, 22:46 przez harus, łącznie zmieniany 1 raz.
Może się mylę ale w fabrycznym alarmie:
- na słupkach drzwi są czujniki ruchu i wyłączniki tych czujek - jak coś zostanie w aucie np. pies ( kolega powyżej to już napisał..)
- nie ma syrenki bo jest dodatkowy klakson z tyłu samochodu
Mi to wygląda na jakiś dołożony alarm, jeśli nie ma tych elementów.
- na słupkach drzwi są czujniki ruchu i wyłączniki tych czujek - jak coś zostanie w aucie np. pies ( kolega powyżej to już napisał..)
- nie ma syrenki bo jest dodatkowy klakson z tyłu samochodu
Mi to wygląda na jakiś dołożony alarm, jeśli nie ma tych elementów.
macie racje to jest chyba dokładany bo niemam żadnych włączników a czujki ruchu są przy słupkach ale na oryginal to nie wygląda za żadne skarby.
Mam jedno gniazdo z wejściem USB koło stacyjki a po drugiej stronie przy manetce kierunków jest taka mała kostka z jednym przyciskiem.
Zrobiłem zdjęcia telefonem lecz nie mam kabla jak skołuje to dołącze bedzie łatwiej sie wam zoriętowac
a syrene mam pod maską koło zbiorniczka płynu chamulcowego
Mam jedno gniazdo z wejściem USB koło stacyjki a po drugiej stronie przy manetce kierunków jest taka mała kostka z jednym przyciskiem.
Zrobiłem zdjęcia telefonem lecz nie mam kabla jak skołuje to dołącze bedzie łatwiej sie wam zoriętowac
a syrene mam pod maską koło zbiorniczka płynu chamulcowego
- bartosch
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Witam, jestem nowy na tym forum. Poczytałem ostatnio troszkę o kodowaniu vagiem i chciałem sobie włączyć zamykanie auta przy 15km/h udało mi się za pierwszym razem, potem znalazłem kod na włączanie syrenki przy zamykaniu auta i po wpisaniu wszystko się zdupiło, tzn: brak sterowania szybami z pilota, brak autozamykania przy 15, nie błyskają kierunki i w ogóle alarm nie dziala. POMOCY!!! mieszkam w takiej okolicy, że jak ktoś odkryje, że niemam alarmu to zaraz mi wyprują środek.