Witam
Szukałem szukałem szukałem i nic.
Znalazłem jeden link ale już nieaktywny.
Może mi ktoś podać jakie prawidłowe parametry powinien mieć przepływomierz, tak żebym mógł go wsiąść w ręce i przemierzyć. Silnik 2,8 193 KM. Czasami pokazuje mi błąd 16487 ale kabelki wtyczka są oki czyściutkie w idealnym stanie i nie mogę zdiagnozować co powoduje ten błąd.
Pozdrawiam
[A6 C5 2.8B+LPG] przepływomierz
Winnego znalazłem przy przepływomierzu w wiązce elektrycznej lecącej między silnikiem a ścianą grodziową do przepływomierza ktoś specjalnie rozciął żółty przewód czumu to zrobił nie mam pojęcia. Jeszcze jedną rzecz znalazłem przy kostce od przepływki jest wolny czarny przewód hmm są tam 3 piny trzy przewody podłączone plus ten czarny wolny?? Po co on nie mam pojęcia, może gazowniki coś zapomnieli podłączyć?? możliwe??
Po podłączeniu tego przeciętego przewodu auto często gaśnie. Przy hamowaniu bo jak chodzi na wolnych to jest oki. Po podłączeniu tego przewodu błędy zniknęły i teoretycznie wsio jest oki tylko te gaśnięcie.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-04-28, 22:33 ]
Witam ponownie
Załączyłem zdjęcie kostki od przepływki widać tam ten czarny wolny przewód a ten żółty mam przecięty . Jakieś pomysły o co tam biega i czemu tak jest??
![Obrazek]()
Po podłączeniu tego przeciętego przewodu auto często gaśnie. Przy hamowaniu bo jak chodzi na wolnych to jest oki. Po podłączeniu tego przewodu błędy zniknęły i teoretycznie wsio jest oki tylko te gaśnięcie.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-04-28, 22:33 ]
Witam ponownie
Załączyłem zdjęcie kostki od przepływki widać tam ten czarny wolny przewód a ten żółty mam przecięty . Jakieś pomysły o co tam biega i czemu tak jest??