[a6c5] Przyciemnianie szyb domowym sposobem xD
[a6c5] Przyciemnianie szyb domowym sposobem xD
Witam posiadam a6 c5 w sedanie właśnie zakonczyłem przyciemnianie 4 szyb w samochodzie dwóch bocznych i dwóch tylnich dodam, że polecam wyciągniecie tych szyb bo wszystko wychodzi idealnie nie trzeba byc specjalistą tylko trzeba troszke o tym poczytac.. pisze jednak z prośbą o doradzenie w przyciemnieniu dwóch tylnich bocznych "trójkątów" i oczywicie tylniej szyby rozkładam ręce..
Nienawiść do policji tak zostałem wychowany... Chiwas Nowator - Za Granicami Kraju
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
byry, podziwiam Twoją "odwagę" do tego przedsięwzięcia!
Nie znam Twoich kompetencji w temacie "ściemy" szyb i nie mam zamiaru Ciebie zniechęcac, ale wiele razy widzialem jak firmy zajmujace sie "ściemą" szyb to robią i jeżeli w ogóle chcesz sie za to zabrac to trzeba miec odp. wiedzę, sprzęt i pomocników przy tych czynnościach...
Boczne szyby to nie jest jakieś mistrzostwo, ale żeby miec dobrze zrobioną tylną szybę radzę zainwestowac max.300zł i zlecic zadanie profesjonalistom -oszczędzisz czas, nerwy i dalszej mecie również pieniądze jak Ci samemu nie wyjdzie :evil:
Takie mam podejście do samego siebie, więc to tylko wyrazam swoje zdanie.
3mam kciuki
Nie znam Twoich kompetencji w temacie "ściemy" szyb i nie mam zamiaru Ciebie zniechęcac, ale wiele razy widzialem jak firmy zajmujace sie "ściemą" szyb to robią i jeżeli w ogóle chcesz sie za to zabrac to trzeba miec odp. wiedzę, sprzęt i pomocników przy tych czynnościach...
Boczne szyby to nie jest jakieś mistrzostwo, ale żeby miec dobrze zrobioną tylną szybę radzę zainwestowac max.300zł i zlecic zadanie profesjonalistom -oszczędzisz czas, nerwy i dalszej mecie również pieniądze jak Ci samemu nie wyjdzie :evil:
Takie mam podejście do samego siebie, więc to tylko wyrazam swoje zdanie.
3mam kciuki

-
- Forum Audi A6 / A7
przyciemnianie szyb
Hejka.
Jutro jadę sprawdzić jednego gościa w mojej okolicy (adres http://www.car2tint.co.uk/ ) który zajmuje się profesjonalnym przyciemnianiem (ponoć 180F) tył i przód. Jeśli spodoba mi się jego robota to oddam mu autko do ściemniania. Jeśli nie dołoże parę funtów i za 250+vat jest firma tuningowa gdzie mój znajomek robił szybki ponad rok temu w A6 C6 AVANT i pięknie wygląda. Firma daje ci dożywotnią gwarancję na całość więc ..... luzik (adres http://www.ice-direct.com/ )
Pozdrawiam i odradzam somoróbkę...
Sebek
Jutro jadę sprawdzić jednego gościa w mojej okolicy (adres http://www.car2tint.co.uk/ ) który zajmuje się profesjonalnym przyciemnianiem (ponoć 180F) tył i przód. Jeśli spodoba mi się jego robota to oddam mu autko do ściemniania. Jeśli nie dołoże parę funtów i za 250+vat jest firma tuningowa gdzie mój znajomek robił szybki ponad rok temu w A6 C6 AVANT i pięknie wygląda. Firma daje ci dożywotnią gwarancję na całość więc ..... luzik (adres http://www.ice-direct.com/ )
Pozdrawiam i odradzam somoróbkę...
Sebek
Bywałem biedny i bywałem bogaty. To drugie jest lepsze ....
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
Re: [a6c5] Przyciemnianie szyb domowym sposobem xD
bierzesz kawałek wiekszy od tego trójkata i docinasz i dopasowujesz od zewnątrz (bez przyklejania). Po dopasowaniu przyklejasz od wenątrz i wyciskaską bez wiekszych kłopotów powinno się udacbyry pisze:pisze jednak z prośbą o doradzenie w przyciemnieniu dwóch tylnich bocznych "trójkątów"

z tylną szybą najoszczędniej i najlepiej będzie zlecic profesjonalistom