Pozdro, i zapraszam do oceny
[A4 B5] Perłowa malina :)
-
cameleon741
[A4 B5] Perłowa malina :)
Witam, to moje drugie autko (oprócz a6)- Audi a4 b5 97' 1.6+sekwencja kod silnika ADP. Samochód bezwypadkowy i w oryginale (malowany tylko przedni zderzak). Ogólnie Audiolka w super stanie wizualnym i technicznym. Ma oryginalny przebieg 214 tys. co potwierdza książka. Malina ma perłowy lakier i nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Nie pochwaliłem się jeszcze moją a6 na klubie (zaczynam od nowego nabytku), ale w niedługim czasie ją pokażę
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 19:19 przez cameleon741, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cameleon741
coś tam się jeszcze wytargowało
Szkoda tylko, że na stalówkach, opony starczą do końca tego sezonu. Na szczęście nie sprzedałem jeszcze starych alu z a6, to je sobie zarzucę, a stalówki będą na zimę
Najciekawsze jest to, że w czwartek zmieniałem koła w seacie (poprzednie drugie auto), w piątek postanowiłem że muszę kupić nowe auto, bo progi dziurawe i szkoda ładować w nie kase której nie odzyskam. Obejrzałem jedno a6 w mińsku, a potem przypadkiem trafiłem na to ogłoszenie z Wawy, pojechałem obejrzeć i zadatkowałem :lol: W sobotę kupiłem a4 a w niedziele sprzedałem seata :lol:
[ Dodano: 2010-05-31, 19:22 ]
Oddałem do renowacji alumki za a6 (15") a do a6 zakupiłem sobie 16". Jak odrenowuję dekielki to wrzucę jakieś fotki :P
Szkoda tylko, że na stalówkach, opony starczą do końca tego sezonu. Na szczęście nie sprzedałem jeszcze starych alu z a6, to je sobie zarzucę, a stalówki będą na zimę
Najciekawsze jest to, że w czwartek zmieniałem koła w seacie (poprzednie drugie auto), w piątek postanowiłem że muszę kupić nowe auto, bo progi dziurawe i szkoda ładować w nie kase której nie odzyskam. Obejrzałem jedno a6 w mińsku, a potem przypadkiem trafiłem na to ogłoszenie z Wawy, pojechałem obejrzeć i zadatkowałem :lol: W sobotę kupiłem a4 a w niedziele sprzedałem seata :lol:
[ Dodano: 2010-05-31, 19:22 ]
Oddałem do renowacji alumki za a6 (15") a do a6 zakupiłem sobie 16". Jak odrenowuję dekielki to wrzucę jakieś fotki :P