Witam,
Przy swietach naszla mnie taka mysl. Od dluzszego czasu zamierzam zmienic w swojej C6 lusterka zew. na poliftowe. Jednak z uwagi na dosyc duze koszty i fakt, iż moje są calkiem wypasione z diodami z dolu znalazlem na allegro same obudowy zew z migaczami w calkiem przystepnych cenach. Jak wiadomo ksztalt lusterek poliftowych a co za tym idzie samych wkładów rózni się od przedliftowych mam pytanko.
Czy ewentualny koszt wymiany wiąże się tylko z wymiana obudowy na tą z migaczem oraz samych wkładów?? Rozumiem ze terzeba bedzie doprowadzić również odpowiedni kabel do zasilania migaczy??
Słyszałem rownież ze lusterka poliftowe z A4/A5 posują również do naszych A6??
Pozdrawiam,
Tomek
[A6 C6] zamiana lusterek na poliftowe
- Rabel3
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Rafał
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Re: [A6 C6] zamiana lusterek na poliftowe
kanurwa pisze:Witam,
Przy swietach naszla mnie taka mysl. Od dluzszego czasu zamierzam zmienic w swojej C6 lusterka zew. na poliftowe. Jednak z uwagi na dosyc duze koszty i fakt, iż moje są calkiem wypasione z diodami z dolu znalazlem na allegro same obudowy zew z migaczami w calkiem przystepnych cenach. Jak wiadomo ksztalt lusterek poliftowych a co za tym idzie samych wkładów rózni się od przedliftowych mam pytanko.
Czy ewentualny koszt wymiany wiąże się tylko z wymiana obudowy na tą z migaczem oraz samych wkładów?? Rozumiem ze terzeba bedzie doprowadzić również odpowiedni kabel do zasilania migaczy??
Słyszałem rownież ze lusterka poliftowe z A4/A5 posują również do naszych A6??
Pozdrawiam,
Tomek
Witam,
Sprawa zdaje się skomplikowana, ktośc gdzieś kiedyś pisał na forum o tym w dziale "Tunning wizulany" i dał sobie spokój

ale może komus udało się zrobić taką przeróbkę, tak na moja ocene to albo kierunkowskaz w lusterku albo w błotniku , bo jeśli razem miało by to działać, to według mnie dac sobie spokój :mrgreen:
Pozdrawiam