no w sumie tak, ale co dłubać w 6.0 ?:-D jest to nowy silnik i raczej w takim c5 dawałby rade :-P no chyba ze chce sie dragstera :-PSANT0 pisze:[ Dodano: 2010-04-05, 21:46 ]konradek, w tym silniku nic nie podłubiesz bo nie ma miejsca na nic sam ten silnik jest za wielki na cokolwiek co innego z 4.2 tam szału z miejscem nie ma ale jest wystarczająco dużo na co nieco.konradek pisze:no to skoro pojemnośc to podstawa to 6.0 z A8L od razu z grubej rury
Moja lalka na 20 calowych butach
- ..::KoNik::..
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
...I najwięcej do powiedzenia na temat modów audi mają posiadacze BMW 328, Bory,Cytryny c4 i Leona - no proszę was :lol: " W sumie mi jedynie nie leżą te chińskie chromy" - to niech sobie kupi podobne- musiałby sprzedać tego swojego leona <haha> bo tunningforum to ma być od razu 'sześć kuminów i kilometr taśmy chrom jak u szwagra w Becie?' :lol: .pisizakopane pisze:Dalem audi na tuningforum, poczytajcie sobie posty jakie złosliwe towarzystwo tam panuje
http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=91&t=109711
ręce opadają
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Poczytałem trochę na tym TF i powiem że się włoś jeży na głowie ilu tam jest znawców tematu Audi.pisizakopane nic nie rób tylko posłuchaj tych "fachowców" to dopiero auto by wyglądało.I tak jak pisał kolega wyżej, najwięcej mają do powiedzenia kolesie którzy nigdy nawet nie siedzieli w Audi i po prostu chyba żal im tyłek ściska że ktoś ma pomysł i go realizuje.
usunieto 

- ..::KoNik::..
- Forum Audi A6 / A7
Normalnie dla mnie jestes mistrz...madmajster pisze:...I najwięcej do powiedzenia na temat modów audi mają posiadacze BMW 328, Bory,Cytryny c4 i Leona - no proszę was :lol: " W sumie mi jedynie nie leżą te chińskie chromy" - to niech sobie kupi podobne- musiałby sprzedać tego swojego leona <haha> bo tunningforum to ma być od razu 'sześć kuminów i kilometr taśmy chrom jak u szwagra w Becie?' :lol: .
Poogladaj sobie troche samochochody i pokaż mi takie gdzie jest kilometr chromów i masa wydechów... Skąd ty sie urwałeś... zobacz tez ile jest warty zadbany egzemplarz Leona Top Sporta bo sie chyba pogubiłeś...
Na TF.pl jest czołówka polskiej sceny tuningowej i car audio ( modem jest 2krotny mistrz polski) sporo samochodów które tam zobaczysz robią niezłe zamieszanie w polsce i europie... np. właśnie leon czy ostatnoi wybrany Best DUB of Budapest Tuning Show 2010 Mercedes W124 Coupe...
Więc nie rob się znawca i nie krytykuj bo sie mylisz...
pisizakopane troche nerwowo podszedł do krytyki zwłaszcza na kolege z Audi TT, forum jest do oceniana/komentowania a nie do wywlekania własnych nienawiści... od tego jest np PW...
Też jestem starym userem tf.pl i naprzykład napisałem co mi sie nie podoba... zostało zmienione i jest ok... zreszta zawsze najazniejsze by zadowolony był sam właściciel samochodu...
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
Moja propozycja jest taka trzeba było sobie zrobić maskę po lifcie i dać taki grill i by było miód malina i pasowało by do wszystkiego http://moto.allegro.pl/item964024685_audi_rs6_gril.html + http://moto.allegro.pl/item986662475_au ... maska.html co ty na to pisizakopane,
Dużo pracy włożyłeś w auto ale ja bym zrobił tak ja ci napisałem
Dużo pracy włożyłeś w auto ale ja bym zrobił tak ja ci napisałem

ladniutka furka 

"Moc jest bogiem, prędkość nałogiem, quattro zabawą, a turbo podstawą!!!
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
ja bym już nie cudował jest dobrze i tak zostaw 

Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .