[Słupsk]
sobota w Bukowinie
Jasne że sobota w Bukowinie u ma_pok'a aktualna :!:
corel i ja będziemy tam tak kilka minut po 16.
pozdrawiam :!:
corel i ja będziemy tam tak kilka minut po 16.
pozdrawiam :!:
Panowie co z tymi spotami - jest cos w planach? Proszę o jakies info wcześniej , a napewno będę , pozdrawiam , 8-)
[ Dodano: 2010-04-04, 07:15 ]
Witam wszystkich ze Słupska i okolic , czy robimy jakiś spot ? widze ,że przybywa miłosników ze Słupska i okolic , więc moze warto by zorganizować jakiegoś spota w celu zapoznania się , wymiany doświadczeń , spostrzeżeń itd. Czekam na propozycje
[ Dodano: 2010-04-04, 07:15 ]
Witam wszystkich ze Słupska i okolic , czy robimy jakiś spot ? widze ,że przybywa miłosników ze Słupska i okolic , więc moze warto by zorganizować jakiegoś spota w celu zapoznania się , wymiany doświadczeń , spostrzeżeń itd. Czekam na propozycje
ja wymieniałem filtry i olej w kobylnicy w autotechnice(bosch) nie wzieli jak w serwisie i zrobili dobrze . Starają sie chłopaki. Olej wiem ,ze na alllegro był gostek ze szczecina który sprzedaje olej właśnie do naszych autek . Wiem ,że wchodzi go troche chyba ze 2 bańki (8l) Filtry proponuje wymienić wszystkie łacznie z kabinowym i paliwa
Mógłbym polemizować nad tym co napisałeś. Mając takie autko jak Ty masz nie dał bym podejść do nie pierwszemu lepszemu mechanikowi.Aron pisze:Wydaje mi się, że do wymiany oleju czy filtru powietrza to pierwszy lepszy mechanik się nadaje (?). Gdzie nabić klikę? Wcześniej miałem Reno i Citroena to nabijałem,odgrzybiałem w salonach, a teraz?
Z tego co czytałem na stronie Autotechniki , to również zajmują się klimatyzacją.

http://www.auto-technika.bosch-service.pl/uslugi.php
[A6 C5][AEB 1,8 150KM]