witam czas pokazać swoją szusteczkę :-D
trochę opisu:
autko sprowadzone w 2008 roku z austri
pod maską2,5tdi afb po chipie w austrii
zawias orginalnie z s6
felgi rh 18"
oponki 225/40
niestety napęd tylko na przód
we wnętrzu zmieniłem wykończenie na drewno
kolka wypas wyrzucilbym hak jak nie potrzebny bo szpeci szustke... kiera od sline jest czyli jest dobrze ile chip dal mocy no i ja bym dal chrom na klamki bo widze ze juz troche dales pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2010, 11:15 przez 23jordan23, łącznie zmieniany 1 raz.
No fajna furka tylko ten hak i wydech mi trochę nie pasuje, ale jest dobrze powiedz mi tylko czy masz Short shifter bo jakoś ta gałka krótka mi się wydaje, ale może to tylko złudzenie bo sam mam automat więc gałka inna. Co do kółek to całkiem fajne
gałka jest skrucona ale tak już kupiłem a ile dał chip to nie wiem bo nie byłem na hamowni ale napewno troche jest bo a8 2,8 w automacie i bmw5 2,8 zostają w tyle :mrgreen: a co do wydechu to też już był jak kupiłem furke.
hak próbowałem odkręcić ale za nić nie mogę ruszyć tych śrub
tak jak koledzy piszą hak do wyrzucenia, (chyba że będziesz korzystał) i wydech musisz zmienić na ori, mam pytanie dotyczące anteny CB zastanawiam się w którym miejscu ją u siebie zamontować a widzę u ciebie jest zamocowana na stałe, sam mocowałeś czy już tak było, i jak jest pociągnięty kabel antenowy? bo radio widzę masz pod podłokietnikiem
poza tym musisz jeszcze koniecznie przyciemnić szybki, autko będzie się pięknie prezentować
furak ładny ,wszystko zrób co koledzy piszą i będzie gites,mi osobiście patyk w środku się nie podoba ale kto jak woli.nie wiem jak u ciebie ale u mnie hak odpina się kluczykiem.
Witam niezły okaz widze że masz wydeszek założony daje coś basu słychać czy nic a nic :?: bo sam myślę nad założeniem wydeszku ładnie się prezentuje ta twoja suczka szkoda tyko że dokładki niesą wymalowane w kolor bo dużo lepiej by wyglądała pozdro :mrgreen:
nie nie miało dzwona tylko orginalne klosze były już tak matowe że nadszedł czas na wymiane na nowe i założyłem lampy firmy depo upodobniające do tych z wersji po lifcie