hoopek rozmiar felg to 17 x 8J (replika rs6, ale made in germany, pewnie west germany :mrgreen: ) et 35, a oponki 225/45. Pierwotnie chciałem kupić felgi ori z S-Line (A4 B6), ale ujrzałem te i et 35 mnie skusiło, no i wzór rs6 bardzo mi się podoba (ale byłem zdecydowany na rozmiar 17"). Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będą aż tak fajnie wyglądać w tym rozmiarze, myślałem że będzie gorzej
M0NEER, tak, masz rację, tzw. "akwarium" nie jest jeszcze przyciemnione i szyba tylna też. Gdy auto było przygotowane do malowania i rozebrane na części pierwsze to szybki pojechały na przyciemnienie. "Akwarium" to kwestia czasu, a na tył mam zamówioną roletkę
MISIEK_A6, dzięki :mrgreen: , a co do rutino to bierę i bierę i nic nie pomaga, ale to może leppiej. Mniej widać - krócej siedzę :mrgreen:
kumangt, podjedź do mnie kiedy - pogadamy, auto głównie stoi

A i szybki nie są za mocno ściemnione (przez poprzedniego właściciela) to i się za bardzo nie rzucają, tylko nikomu z psiarni ani słowa :lol:
Camel-, szczerze mówiąc jedno BOGE z Twoimi sprężynkami powędrowało do mojego amerykana, bo mój jeden już lekko ciekł

póki co na razie nie narzekam :-D
Ale póki co, dalsze prace - modyfikacje zostają wstrzymane. Od dnia jutrzejszego zasilam szeregi bezrobotnych