Witam
Zauwazylem od niedawna ze spryskiwacze lamp xenonowych uwaga: przy wlaczonych swiatlach nie zawsze sie zalaczaja. Jest tak ze po uruchomieniu silnika po wlaczeniuy spryskiwaczzy przedniej szyby- uruchamiaja sie raz, jednak powtorne ich wlaczenie przy ponownym zmyciu szyby nie wystepuje.
Czy jest to normalne zjanwisko? Czy nalezy trzymac dluzej wlaczone spryskiwacze szyby zeby zalaczyc ponownie te przy lampach?
Jesli ktos sie z tym spotkal prosze o informacje i ew wyjasnienie tematu:)
dziekuje
Rafal
[A6C6 3.0 TDI Quattro]
[A6C6 3.0 TDI Quattro]
Wykonane Mody
Virus 287KM 574 Nm
Podświetlenie tablicy rej. LED
Plan 4 the worst hope for the best
Virus 287KM 574 Nm
Możesz rozwinąć temat regulacji tego ?ZelvaBOi pisze:To normalne. Jak dobrze pamietam to wlaczaja sie chyba raz na 5 spryskan. VCDSem mozna poprzestawiac te rzeczy - niektorzy wylaczaja je calkowicie - tak ze reaguja tylko na przytrzymanie spryskiwacza - zeby nie marnowac plynu.
Szlag mnie trafia jak co 500km muszę 5L płynu dolać (u mnie kraina deszczowców) a nie lubię jak mi na DIS'ie zasłania co mi w radiu gra i temperaturę...i ten głupi żółty kolor!
ok to wyjasnia temat dziekuje:)ZelvaBOi pisze:To normalne. Jak dobrze pamietam to wlaczaja sie chyba raz na 5 spryskan. VCDSem mozna poprzestawiac te rzeczy - niektorzy wylaczaja je calkowicie - tak ze reaguja tylko na przytrzymanie spryskiwacza - zeby nie marnowac plynu.
R
Wykonane Mody
Virus 287KM 574 Nm
Virus 287KM 574 Nm
Czekam na nowy kabelek (Windows 7 się buntuje z 704) i pokukam.ZelvaBOi pisze: Mozesz mnie zabic ale nie pamietam gdzie to sie ustawia, trafilem na to jak szukalem czegos innego na audizine.com. Tam ludzie zza oceanu czesto to przestawiaja bo u nich nie jest potrzebne takie czeste mycie reflektorow (maja 90% betonowych drog bez blota i nadmiaru kurzu). Nie jestem pewien czy to nie byl modul komfortu.
Znalazłem jakieś info na www.audi-forums.com ale na razie 704 buntuje się przy adaptacji pod W7x64... użyłem driverów od 908 bo 8.x i 7.x nie ma wersji x64...
USUNIęTO część postu - złamanie punktu 29 Regulaminu!
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 14:55 przez firewire, łącznie zmieniany 1 raz.