Czy jest mozliwe, ze auto ma lepszego kopa przyspeszajac manetka od tempomatu niz pedalem gazu
[A6 c5] Tempomat a pedał gazu - różnica ??
- mgruszecki
- Forum Audi A6 / A7

[A6 c5] Tempomat a pedał gazu - różnica ??
Witam,
Czy jest mozliwe, ze auto ma lepszego kopa przyspeszajac manetka od tempomatu niz pedalem gazu
???????
- mgruszecki
- Forum Audi A6 / A7

Swietnie, nawet najwieksze szpece w Bosch'u rozkladaja rece
Chcieli mi wmowic, ze mam tylko takie wrazenie ale dalem sie chlopu przejechac i stwierdzil, ze faktycznie mam racje
Roznica nie jest delikatna, jest duza 
Co ja mam szukac? Moze cos z potencjometrem od pedalu gazu jest niewporzadku? Da sie go regulowac? Adaptowac?
No chlopaki ratujcie Marcina :D
Co ja mam szukac? Moze cos z potencjometrem od pedalu gazu jest niewporzadku? Da sie go regulowac? Adaptowac?
Da się adaptowaćmgruszecki pisze:Swietnie, nawet najwieksze szpece w Bosch'u rozkladaja receChcieli mi wmowic, ze mam tylko takie wrazenie ale dalem sie chlopu przejechac i stwierdzil, ze faktycznie mam racje
Roznica nie jest delikatna, jest duza
- mgruszecki
- Forum Audi A6 / A7

Nie wiem jak to będzie dokładnie w C5 i w manualu.
Obstawił bym jednak tę procedurę:
http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/autotrans.html
Wg. mnie u Ciebie trzeba by wejść w nastwy podstawowe silnika. Kanal 063 i tam rozpoczac adaptacje. Pewności jednak 100% nie mam więc może ktoś inny się wypowie na ten temat.
Obstawił bym jednak tę procedurę:
http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/autotrans.html
Wg. mnie u Ciebie trzeba by wejść w nastwy podstawowe silnika. Kanal 063 i tam rozpoczac adaptacje. Pewności jednak 100% nie mam więc może ktoś inny się wypowie na ten temat.