A6 AVG 110km - jaka bezpieczna granica
Panowie mam 1.8T 150 koników jednak teaz jest może ze 130 bo jakoś nie wierzę by było 150:-( I pytanko. Samochodzik jest z 97 roku przebieg to 217 tysi a turbawka sucha:-) tak więc mogę zapodać wirusika? Drugie pytanko. Czy Ktoś to musi zrobić i wziąć za to ponad tysiąc cennych zł? Czy po zakupie kabla za 150zeta z allegro da się go załadować? I jak to zrobić? Jesli macie inne lepsze sugestie np. ktoś umie to zrobić za jakieś rozsądne pieniądze z naszej społeczności. Może taki nowy temacik jak się za to zabrać? Pozdrówki!
tylko pogratulować nabycia rozległej wiedzy w pisaniu programów tuningowych ..w tak młodym wieku ...bo chyba nie są to tak zwane gotowce :?:martin a4 pisze: avg,afn robie ok 30KM za 600zl jestem ze slaska
Usunięto - pkt. 29 regulaminu forum
jak również -pkt.30,pkt.35,pkt.37,pkt.49,pkt.169 regulaminu
jak również -pkt.30,pkt.35,pkt.37,pkt.49,pkt.169 regulaminu
Koledzy
ja dotarłem do takiej firmy jak AutoSeba Chiptuning z Wroclawia oni oferuja chipa za 600 PLN z Hamowania sprawdzenie silnika przed i po pisza na miejscu program na oryginalnym oprogramowaniu i dja gwarancje na to co robia , mozliwe poprawki bezplatnie w ciagu 14 dni
. Co Wy na to :?: :?: , ktos o nich slyszał :?: :!: :?:
ja dotarłem do takiej firmy jak AutoSeba Chiptuning z Wroclawia oni oferuja chipa za 600 PLN z Hamowania sprawdzenie silnika przed i po pisza na miejscu program na oryginalnym oprogramowaniu i dja gwarancje na to co robia , mozliwe poprawki bezplatnie w ciagu 14 dni

Andrzej
http://moto.allegro.pl/item404450801_ch ... ownia.html
koledzy ja mam silnik AVG czy on tez tak dobrze jak inne nadaje sie do chipa czy sa jakies przeciwskazania lub jego zalety do tej operacji :?:
Prosze o info :lol:
[ Dodano: 2008-08-08, 15:08 ]
koledzy zapdadliscie w letni sen czy co :?: , zadnej odpowiedzi tak długo
koledzy ja mam silnik AVG czy on tez tak dobrze jak inne nadaje sie do chipa czy sa jakies przeciwskazania lub jego zalety do tej operacji :?:

[ Dodano: 2008-08-08, 15:08 ]
koledzy zapdadliscie w letni sen czy co :?: , zadnej odpowiedzi tak długo

Andrzej
-
- Forum Audi A6 / A7
Qris pisze:A Jakieś namiarki na sprawdzonego mistrza z Kujawsko-Pomorskiego??? Może być taki z hamownią skoro to ważne....
Witam polecam tego tunera http://diesel-tuning.pl/ byłem u niego z passatem i w piątek jade z audi a 6 1.9tdi afn naprawde jest dobry i tani ma chamownie