--------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich
Sluchajcie mam problem z jednym przyciskiem na kokpicie nie wiem do czego sluzy a mam instrukcje po niemiecku,zeskanowalem obrazek i opis tego przycisku nr 14 moze ktos wie do czego sluzy,wyciagalem ten przycisk i jest do niego podpietych chyba 6 kabelkow czekam na info
Pozdrawiam wszystkich
ps dolaczam zalocznik ze skanem
Stosuj tagi kolego
[A6 C5]Co to za przycisk?
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5]Co to za przycisk?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2008, 22:52 przez gregor26, łącznie zmieniany 1 raz.
duzo zrobione i juz prawie nie ma co robic......
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
gregor26, niektore wersje maja tam wlaczanie i wylaczanie sygnalu dzwikowego od parkotronika. Masz parkotronik??
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

-
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6 C5]Co to za przycisk?
Witam kolego!gregor26 pisze:--------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich
Sluchajcie mam problem z jednym przyciskiem na kokpicie nie wiem do czego sluzy a mam instrukcje po niemiecku,zeskanowalem obrazek i opis tego przycisku nr 14 moze ktos wie do czego sluzy,wyciagalem ten przycisk i jest do niego podpietych chyba 6 kabelkow czekam na info
Pozdrawiam wszystkich
ps dolaczam zalocznik ze skanem
Stosuj tagi kolego
Poniewaz znam dosc dobrze j.niemiecki to moge pomoc. Nr 14 ktory jest opisany na rys. oznacza w doslownym tlumaczeniu; " przycisk od rolety przeciwslonecznej (tylko limusine czyli sedan).
Pozdrawiam :-D