[ Dodano: 2010-03-03, 21:45 ]
a powiedz mi ta szczerze ile twoja furka pali bo mój kumpel ma 1.8T 150KM i mówi ze mu 8l pali na 100km ale mi się nie chce w to wieżyc trochę
prawde mowi o ile jezdzi bardzo ale to bardzo spokojnie i w wiekszosci na trasach...ja juz zdazyłem zrobic pomiary tankjac do pełna i po rownych 100km dotankowywac..i raz przy bardzo spokojniej jezdzie wlałem 8,2l a znowu innym razem gdy ciagle kładłem gaz w podłoge 14,8 wiec roznica jest:P:P i trsay były mieszane
BANANEN on a board ! Niezła maszynka kolor spox no i środek KOZAK! ładne fele, na następną zimę chce takie na opony zimowe założyć, bo lato to inna sprawa 18'' S-LINE POZDRAWIAM.
siewy jesli chcesz te fele to sa na sprzedaz. jutro odbieram 18cali feluski:):) wiec te moge ci opylic .. tylko wyskoczył mi mały problem bo lekko zarysowałem moja kochana perełke na sniegu udezyłem w fiata bravo u mnie delikatyn wgniot a fiat musiał byc wciagniety na lawete bo nie mogł ruszyc nawet:):):) AUDI GÓRA:P:P:P:P
zakupiłem juz aluski 18cali s-line chrom.. miałem mała stłuczke i musze wymienic zderzak i chce pomalowac tył odrazu rowniez w kolorze nadwozia ale czy progi tez sa konieczne????co proponujecie jeszcze zrobic..
Autko super napewno fajnie bedzie wygladac na 18 tylko doradzam przy okazji zapodac glebe gwint lub chociaz sprezyny 40 mm w dol naprawde bedzie lepiej wygladac sam przerabialem temat w mojej poprzedniej a6 i niema porownania pozdrawiam
Mam kolege który ba przesiadywał w twoim aucie całymi dniami tak dla samego siedzenia chodzi o to, że tak podoba mu sie jasna skóra, super autko
alusy przydało by się wymienić, sam tez muszę to zrobić, a malowanie to juz twój wybór, moim zdaniem było by ładniej choć przy tym kolorze czarny nie rzuca sie mocno w oczy