Witam, poszukuję rzetelnej osoby z doświadczeniem, która może profesjonalnie przeprowadzić lifting mojego A6 C6 avant 3.0 tdi Quattro Avant na S6 - początkowo myślę o lusterkach w chromie z kierunkami, zderzaku przednim, gril, ledy, lampy - jeśli są inne w s6, listwy ( może błotniki przód jeśli koszt nie jest kosmiczny ), proszę również jeśli to oczywiście możliwe o podanie orientacyjnych kosztów takiej przebudowy. Jeśli jest osoba na forum, która mogła by mi pomóc w powyższym temacie, będę zobowiązany. chciałbym dokonać takiej przebudowy możliwie najszybciej i zlecić ją komuś, kto dobrze to wszystko ogarnie, tak aby działało jak oryginalne. Ja niestety nie mam dość czasu na taką pracę a dodatkowo jestem kompletną nogą i większość terminologii jest mi obca, więc efektywniej i sensowniej będzie jak zlecę takie zadanie komuś z pojęciem. Z góry przepraszam za laicyzm i być może banały lub nawet absurdy ale jak już wspomniałem nie znam się, jestem fachowcem w innej dziedzinie

Uwielbiam Audi a niestety nie stać mnie na nowe S6, stąd pomysł przebudowy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i z góry dziękuję za pomoc, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, kto zrobi z mojego pięknego A6 prześliczne S6
Paweł. [/code]