Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] przebudowa na S6

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
pozi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

[A6 C6] przebudowa na S6

Post autor: pozi » 20 lut 2010, 19:57

Witam, poszukuję rzetelnej osoby z doświadczeniem, która może profesjonalnie przeprowadzić lifting mojego A6 C6 avant 3.0 tdi Quattro Avant na S6 - początkowo myślę o lusterkach w chromie z kierunkami, zderzaku przednim, gril, ledy, lampy - jeśli są inne w s6, listwy ( może błotniki przód jeśli koszt nie jest kosmiczny ), proszę również jeśli to oczywiście możliwe o podanie orientacyjnych kosztów takiej przebudowy. Jeśli jest osoba na forum, która mogła by mi pomóc w powyższym temacie, będę zobowiązany. chciałbym dokonać takiej przebudowy możliwie najszybciej i zlecić ją komuś, kto dobrze to wszystko ogarnie, tak aby działało jak oryginalne. Ja niestety nie mam dość czasu na taką pracę a dodatkowo jestem kompletną nogą i większość terminologii jest mi obca, więc efektywniej i sensowniej będzie jak zlecę takie zadanie komuś z pojęciem. Z góry przepraszam za laicyzm i być może banały lub nawet absurdy ale jak już wspomniałem nie znam się, jestem fachowcem w innej dziedzinie :) Uwielbiam Audi a niestety nie stać mnie na nowe S6, stąd pomysł przebudowy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i z góry dziękuję za pomoc, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, kto zrobi z mojego pięknego A6 prześliczne S6
Paweł. [/code]

STraits
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: STraits » 21 lut 2010, 09:42

Hej !

Jestem z Lublina i robiłem taką przeróbke. Jeżdże po LBN srebrnym kombi z LEDami :)

Awatar użytkownika
rafgoc
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: rafgoc » 20 mar 2010, 18:09

jak bys chcial przerobke przednich swiatel na ledy to:\
http://moto.allegro.pl/item968323637_au ... dioda.html
sam sie zastanawiam jak sie swoje stare opchnie to jeszcze troche taniej wyjdzie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja