Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[C5 2,5 TDi] Radio z GPS

Nawigacja fabryczna
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
spaluchwp
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[C5 2,5 TDi] Radio z GPS

Post autor: spaluchwp » 21 lip 2008, 23:00

Witam

Jestem tu nawy ale przygodę czas zacząć tak więć

Kupiłem A6 z 2001 roku 2,5 TDI i w nim brak jest radia po antenie wnioskuje że ma GPS (tak pisze na na antenie :) )

Pytanie brzmi czy seryjne radio posiada jakiś moduł ściągający sygnał GPS z satelty ?? Czy jeśli kupię radio z wyświetlaczem i np. funkcją GPS to sygna będzie ściągany bo ogólnie mówiac nie wiem jak za to się zabrac czego szukać bo chce mieć koniecznie MP3 i najlepiej USB a przy tym, troszkę dołoże i kupie coś z wyższej półki jeśli będzie zawierć to wszystko co chce miec w swoim aucie :)

Ogólnie poradźcie bo nie wiem narazie o co pytać dokładnie a przesiadam się z PEUGEOTA 307 2.0 HDI 140KM
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 19:37 przez spaluchwp, łącznie zmieniany 2 razy.

Arek_R
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Arek_R » 24 lip 2008, 13:08

Mogles miec firmowe radio Audi z nawigacja, a moze masz mala nawigacje na wyswietlaczu FIS (tak jak u mnie). Zobacz czy zaraz obok recznego masz jakis zestaw przycisków.
Co do "sciagania sygnalu" przez radio to w aucie masz zwykla antene GPS i musisz miec przedow z tej anteny.
Osobiscie polecam Ci kupic dobre radio a nawigacje zakupic osobno. Teraz na allegro jest pelno tego. Szukaj czegos z AutoMapa bo ma ona najlepsze pokrycie plus masz wizualizacje 3D budynkow w wiekszych miastach.

Awatar użytkownika
spaluchwp
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: spaluchwp » 24 lip 2008, 21:59

po pierwsze to obok ręcznego brak przycisków tylko od lusterek a po drugie to włąsnie że mam automapę w palmtopie świężo ściągnięta :) a chciałem mieć fabrycznie no to w takim razie kupię tylko radio z ekranem tylko do filmów może :) zobaczymy ale dzięki za zainteresowanie

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja