[A6 C5] AUDIO - 3 kostka do czego służy ?
[A6 C5] AUDIO - 3 kostka do czego służy ?
Witam .
Mam zamontowane radio firmy SONY . Do tego radia podłączone są 2 kości ISO , natomiast trzecia kostka z mniejszymi pinami jest luzem. Mam pytanie do czego ona jest i jakie sygnały do niej dochodzą ?
Mam zamontowane radio firmy SONY . Do tego radia podłączone są 2 kości ISO , natomiast trzecia kostka z mniejszymi pinami jest luzem. Mam pytanie do czego ona jest i jakie sygnały do niej dochodzą ?
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 20:01 przez jarema, łącznie zmieniany 1 raz.
http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... dolkab.htm tam znajdziesz wszystkie rozpiski i informacje co do kostek
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Dzięki za info. A jakie radio miałeś wcześniej w swojej A6, oryginalne czy może innej firmy? Ja mam Chorusa i już go raz wyjmowałem bo tylnie głośniki mi nie grały, Jak się okazało jedna z kostek (taka zielona podłużna z małymi pinami) nie była podpięta. Gdy ją podpiałem wszystko wróciło do normy. Tylko coś się mi wydaje że w radiu innej znanej firmy nie ma miejsca na wpięcie tej kostki. No chyba że się mylę. Daj znać jak Ty sobie z tym poradziłeś ewentualnie. Pozdro
Adriano007, fabryczne radia maja taka kosc,natomiast inne radia nawet najbardziej zannych producentow nie maja tej kosci.trzeba dokupywac redukcje kosci itp.jesli jestes zainteresowany to mam concerta ze zmieniarka i kablem z takiej wlasnie a6,radyjo sprawne po zmianie procka,co jest felerem w tych radiach.wiecej na pw
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Adriano007